Skjønnhetsrutine

Disse damene avslører morgenrutinene sine

Du gjetter nok ikke hva Cara Delevingne gjør hver dag!

SKJØNNHETSRUTINE: Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Cara Delevingne og Miranda Kerr forteller hva de absolutt MÅ gjøre om morgenen. Foto: Scanpix
SKJØNNHETSRUTINE: Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Cara Delevingne og Miranda Kerr forteller hva de absolutt MÅ gjøre om morgenen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle våre morgenrutiner. Noen kaster seg rett inn på badet inn i dusjen, mens andre MÅ spise en lang og deilig frokost før de gjør noe annet. Flere føler de ikke får startet dagen før de har klemt inn en treningsøkt - enten den er lang eller kort, mens andre trykker på slumre-knappen et par ganger før det absolutt er på tide å stå opp. (Pssst: Dropp slumringen, det gjør bare vondt verre!)

Men ettersom vi er inne i et nytt år, og dette for mange betyr at de vil prøve ut nye ting, har vi samlet sammen noen av moteindustriens mest populære modeller og funnet ut hva de gjør om morgenen. Så dersom du enten trenger en ny oppskrift på en smoothie, eller prøve noe helt nytt (vi garanterer du ikke har prøvd det Cara Delevingne (24) gjør hver morgen), så finner du det her!

LES OGSÅ: Victoria's Secret-modell Candice Swanepoel deler sine beste skjønnhetstips

Lindsay Ellingson

Victoria's Secret-modell Lindsay Ellingson (32) begynner alltid dagen med sitt favorittmåltid: Frokost. Til skjønnehetsnettsiden Byrdie forteller den amerikanske 32-åringen at hun foretrekker å starte dagen med en bolle med gresk yoghurt, honning og bær.

- Yoghurten inneholder protein som gir med energi om morgenen, og bærene gir kroppen min masse antioxidanter - noe som er veldig bra for huden din!

Til The Cut forteller Ellingson at hun unngår å få i seg kaffe eller te på morgenen. Etter en konsultasjon med en helsespesialist, fikk modellen beskjed om å bare drikke filtrert, varmt vann i stedet. Ifølge spesialisten skal kroppen din absorbere det varme vannet mye bedre enn kaldt, og at det er mye bedre for magen din. 

LINDSAY ELLINGSON: Modellen begynner alltid dagen sin med flitrert, varmt vann. Foto: Scanpix
LINDSAY ELLINGSON: Modellen begynner alltid dagen sin med flitrert, varmt vann. Foto: Scanpix Vis mer

Miranda Kerr

- Jeg liker å starte dagen med en type meditasjon som er skreddersydd til å starte dagen min med positiv energi og et helbrende lys. I tillegg syns jeg det er godt å starte med 20 minutter med trening - ofte blir det enten yoga eller Pilates, har supermodell Miranda Kerr (33) tidligere fortalt Vogue.

- For å få maks energi på morgenen lager jeg en grønn smoothie full av masse vitaminer og mineraler. Vanligvis inneholder den frisk kokosnøttvann, et halvt glass mandelmelk, én spiseskje acaipulver, én spiseskje gojibør, én spiseskje spirulina, én spiseskje rå kakao, én spiseskje macapulver, én spiseskje chiafrø og én spiseskje kokosnøttolje.

MIRANDA KERR: Den australske skjønnheten starter gjerne dagen sin med yoga eller Pilates. Foto: Scanpix
MIRANDA KERR: Den australske skjønnheten starter gjerne dagen sin med yoga eller Pilates. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Skjønnhetsproduktet Miranda Kerr ikke klarer å leve uten

Karlie Kloss

Som Miranda Kerr, foretrekker også modell Karlie Kloss (24) å starte dagen med trening. Til Byrdie forteller 23-åringen at hun står opp ganske tidlig, tar seg en kopp kaffe og så stikker hun på trening.

- Jeg gjør det uansett om det bare blir 20 minutt. Det er bare noe jeg må gjøre for å starte dagen. Deretter hopper jeg rett i dusjen og pusser tennene (i dusjen). Jeg bruker ikke veldig lang tid om morgenen. Jeg prioriterer heller en deilig frokost som en omelett med eggehviter, spinat, avokado og zucchini. 

KARLIE KLOSS: 24-åringen må starte dagen med trening! Foto: Scanpix
KARLIE KLOSS: 24-åringen må starte dagen med trening! Foto: Scanpix Vis mer

Cara Delevingne

Okei, nå har du lest de typiske svarene: Noen av jentene trener om morgenen, andre velger en sunn frokost. Modell og skuespiller Cara Delevingne (24) derimot, gjør noe helt spesielt når hun våkner om morgenen.

- Jeg står opp og skriver tre sider med hva som helst. Jeg aner ikke helt hva jeg skal skrive, men du føler deg så mindre gal etterpå. Det kan være litt vanskelig å gjennomføre, men det er en fin måte å få ting ut på. Og inne i alle de sidene så kan det hende du finner en idé, sier Delevingne til Hello! Magazine.

LES OGSÅ: - Folk er negative fordi de ikke forstår

CARA DELEVINGNE: Når denne vakre jenta står opp om morgenen skriver hun tre sider med hva enn hun kommer på. Foto: Scanpix
CARA DELEVINGNE: Når denne vakre jenta står opp om morgenen skriver hun tre sider med hva enn hun kommer på. Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer