Kjendiser

Disse damene fyller faktisk 50 år

Tidens tann har ikke påvirket noen av dem i noen særlig grad.

DE HOLDER SEG FORBASKET GODT, DISSE DAMENE: Både Michelle Obama, Courtney Love, Elle MacPherson, Sandra Bullock, Courtney Cox og Mary Louise Parker fyller 50 år i år. Foto: All Over Press
DE HOLDER SEG FORBASKET GODT, DISSE DAMENE: Både Michelle Obama, Courtney Love, Elle MacPherson, Sandra Bullock, Courtney Cox og Mary Louise Parker fyller 50 år i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De ble født det året The Beatles skapte gateopptøyer med «A Hard Day's Night», Martin Luther King fikk fredsprisen og Wenche Myhre gikk til topps med «La Meg Være Ung».

I Paris den sommeren gikk damene i lårkorte kjoler og høye støvletter, og Tarjei Vesaas sikret seg Nordisk råds litteraturpris for romanen «Isslottet».

1964 var dessuten det året et knippe damer som fortsatt holder seg forbasket godt, kom til verden.

Supermodellen med kallenavnet the body, Amerikas fasjonable førstedame og USAs nye Jackie O., samt «Speed»-stjernen Bullock er bare noen av damene som vil blåse ut 50 kakelys i år.

For ikke å glemme «Friends»-favoritten vår Courtney Cox og «Love Actually»-stjernen Laura Linney.

LES OGSÅ: Denne dama er snart 60 år

HÆ - FYLLER HUN 50 ÅR?: Ingen tvil om at skuespiller Sandra Bullock holder seg veldig godt... Foto: All Over Press
HÆ - FYLLER HUN 50 ÅR?: Ingen tvil om at skuespiller Sandra Bullock holder seg veldig godt... Foto: All Over Press Vis mer

Stroppeløs Sandra Bullock

Vi husker henne som bussjåfør i filmen «Speed» i 1994. Hun har spilt forvirret kjæreste i «Mens du sov», og i 2009 fikk hun Oscar for thrilleren «The Blind Side».

Og skuespiller Sandra Bullock (49) stråler som oftest på den røde løperen, selv om noen mente hun så ut som engelsk konfekt under The Golden Globe-utdelingen nylig.

Samtidig tok hun pusten fra alle i sin bærrøde Lanvin-kjole på «Critics Choice Movie Awards» i forrige uke. En farge hun var helt nydelig i.


Trendene følger hun ofte også - på den røde løperen under filmfestivalen i Palm Springs tidligere i januar gikk hun i en kjole i sesongens absolutt hotteste farger. De rosa og lilla nyansene i Bullocks kjole, som var signert den australske designeren Alex Perry, viste at hun har lest seg opp på hva som er hot i 2014.

- Jeg vet ikke om det er det beste stedet jeg har vært i mitt liv, men det føles jaggu bra, fortalte Bullock om sitt kommende jubileum til avisen Extra.

Bullock fyller 50 år 26. juli.

Se flere bilder av Sandra Bullock i bildeserien under:


Elle «The Body» Macpherson

Er det noen vi synes er ekstra langstrakte og veltrente så er det supermodellen Elle Macpherson. Australieren er et syn uansett hva hun tar på seg, og beviser gang på gang at smale rette jeans funker uansett.

- Jeg tror ikke noe på at man automatisk er pen hvis man er ung, eller ser ung ut fordi man er pen. For meg er det viktigste hvordan jeg føler meg, og om jeg har det bra, har supermodellen sagt, ifølge avisen The Huffington Post.

Med tanke på dagens press til å se ung ut, er det ingen tvil om at det er mange som faller for presset og fikser på både det ene og det andre - og i mange tilfeller blir resultatet langt fra pent - men her har Elle klart seg utrolig bra.

Elle Macpherson fyller 50 år 29. mars.


Se flere bilder av Elle Macpherson i bildeserien under:


Disse damene fyller faktisk 50 år

Michelle Obama

Ikke siden Jackie Kennedy har en amerikansk førstedame vært så tett forbundet med mote og glamour.

Allerede før hun flyttet inn i Det hvite hus, har Michelle Obama fått oppmerksomhet for sin sikre stilsans og sine tidvis utradisjonelle klesvalg til førstedame å være.

Hun elsker den ladylike stilen, benytter seg flittig av unge designere og har en subtil tilnærming til mote.


Og da den amerikanske presidenten Barack Obama avla presidenteden på nytt, foran hundretusener av mennesker på Capitol Hill 21. januar 2013, stod selvsagt hans kone, Michelle Obama (49), ved hans side.

For anledningen hadde hun fått seg en ny trendy hårklipp med lugg og var kledd i en nydelig kåpe til en billig penge, noe KKs moteredaktør, Silje Pedersen, applauderte for:

- Michelle Obama er kjent for å blande dyrt og billig og dette er noe den motebevisste førstedamen klarer til fingerspissene. Til innsettelsesseremonien valgte hun å holde varmen i en elegant kåpe fra Thom Brown med et glamorøst belte og sko fra den amerikanske billigkjeden J.Crew, sier hun.

- Det å blande dyre og rimelige plagg er et smart trekk fra førstedamens side, med tanke å den økonomiske situasjonen i USA, legger hun til.

Se flere bilder av Michelle Obama i bildeserien under:


- Jeg har aldri følt meg mer selvsikker i hele mitt liv, hvem jeg er som kvinne føles klinkende klart. Men jeg tenker konstant på min egen helse, og sørger for å spise og trene riktig, sa hun til Parade Magazine i anledning jubileet.

Michelle Obama fylte 50 år 17. januar.

Se flere hotte stjerner som fyller 50 år i 2014 her:
Disse damene fyller faktisk 50 år
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer