Emmy Awards

Disse damene var Emmy Awards' best kledde

Emilia Clarke, Sarah Paulson og Tatiana Maslany var blant våre store favoritter!

EMMY AWARDS: Priyanka Chopra svinger på den vakre, røde kjolen sin for fotografene. Hun havner på vår best kledde-liste denne gang, sjekk resten lengre ned i saken! Foto: Afp
EMMY AWARDS: Priyanka Chopra svinger på den vakre, røde kjolen sin for fotografene. Hun havner på vår best kledde-liste denne gang, sjekk resten lengre ned i saken! Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den røde løperen var rullet ut i Los Angeles natt til mandag, norsk tid, og tv-stjerner rundt om i landet hadde samlet seg for å hedre både de foran og bak kamera. Ikke overraskende mottok «Game Of Thrones» prisen for beste drama, men i tillegg slo de en rekord, for de mottok nemlig denne prisen for andre året på rad! Selv om det ikke ble gullstatuett på alle de oppmøtte under nattens Emmy Awards, var det flere som kunne prise seg med vår tittel; nemlig vinnerne av den røde løperen.

Selv om «Homeland»-skuespiller Claire Danes (37) glitret i en gull-farget kreasjon signert Schiaparelli, var det Sarah Paulson (41) som stakk av med prisen for beste skuespillerinne. Hun hadde på seg en grønn drøm fra Prada som virkelig passet til hennes store kveld! Emilia Clarke (29), som sammen med resten av «Game Of Thrones»-staben kan si seg ganske så fornøyde med nattens prisutdelingen, gikk for en enkel variant i en beige farge, og her beviser hun at noen ganger er det enkleste ofte det beste! Det skader heller ikke at det er Atelier Versace som står bak kreasjonen. 

Priyanka Chopra (34) og Tatiana Maslany (30) hadde valgt røde kjoler for anledningen, og de passet perfekt til kveldens prisutdeling. Chopra gikk for den mer klassiske rød løper-kjolen signert Jason Wu, og snurret rundt til fotografenes store glede, mens Maslany gikk for en strammere variant fra Alexander Wang med noen kule snitt i kjolen som ga antrekket det lille ekstra. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer