EMMY AWARDS: Priyanka Chopra svinger på den vakre, røde kjolen sin for fotografene. Hun havner på vår best kledde-liste denne gang, sjekk resten lengre ned i saken! Foto: Afp
EMMY AWARDS: Priyanka Chopra svinger på den vakre, røde kjolen sin for fotografene. Hun havner på vår best kledde-liste denne gang, sjekk resten lengre ned i saken! Foto: Afp Vis mer

Emmy Awards

Disse damene var Emmy Awards' best kledde

Emilia Clarke, Sarah Paulson og Tatiana Maslany var blant våre store favoritter!

Publisert

Den røde løperen var rullet ut i Los Angeles natt til mandag, norsk tid, og tv-stjerner rundt om i landet hadde samlet seg for å hedre både de foran og bak kamera. Ikke overraskende mottok «Game Of Thrones» prisen for beste drama, men i tillegg slo de en rekord, for de mottok nemlig denne prisen for andre året på rad! Selv om det ikke ble gullstatuett på alle de oppmøtte under nattens Emmy Awards, var det flere som kunne prise seg med vår tittel; nemlig vinnerne av den røde løperen.

Selv om «Homeland»-skuespiller Claire Danes (37) glitret i en gull-farget kreasjon signert Schiaparelli, var det Sarah Paulson (41) som stakk av med prisen for beste skuespillerinne. Hun hadde på seg en grønn drøm fra Prada som virkelig passet til hennes store kveld! Emilia Clarke (29), som sammen med resten av «Game Of Thrones»-staben kan si seg ganske så fornøyde med nattens prisutdelingen, gikk for en enkel variant i en beige farge, og her beviser hun at noen ganger er det enkleste ofte det beste! Det skader heller ikke at det er Atelier Versace som står bak kreasjonen. 

Priyanka Chopra (34) og Tatiana Maslany (30) hadde valgt røde kjoler for anledningen, og de passet perfekt til kveldens prisutdeling. Chopra gikk for den mer klassiske rød løper-kjolen signert Jason Wu, og snurret rundt til fotografenes store glede, mens Maslany gikk for en strammere variant fra Alexander Wang med noen kule snitt i kjolen som ga antrekket det lille ekstra. 

For selv om jeg ofte faller for de litt mer edgy kjolene, som nettopp har det lille ekstra, må jeg også trekke frem Kristen Bell (36) sin prinsesse-aktige kjole. Hadde denne kjolen vært i en ensfarget variant, for eksempel babyblå, hadde det for min del blitt litt for sukkersøtt, men det er noe med dette fantastiske printet som bare gjør den så drømmende! 

Og når vi er inne på det litt mer edgy, må jeg trekke frem kveldens sorte kreasjoner representert ved Sophie Turner (20) i Valentino og danske Stephanie Corneliussen (29) i Michael Costello. Du forbinder kanskje ikke edgy med Oscar de la Renta, men kjolen til Michelle Dockery (34) hadde også en liten interessant touch, og vi liker detaljene som beltet i midjen og de lekre rysjene. Se alle antrekkene i bildekarusellen under!

Her er alle de nominerte - vinnerne er uthevet i svart:

Beste dramaserie

Beste komedie

Beste mini-serie

Mannlig hovedrolle i en dramaserie

Kvinnelig hovedrolle i en dramaserie

Beste mannlige hovedrolle i en mini-serie

Beste kvinnelige hovedrolle i en mini-serie

Beste mannlige hovedrolle i en komedie

Beste kvinnelige hovedrolle i en komedie

Beste mannlige birolle i en komedie

Beste kvinnelige birolle i en komedie

Beste mannlige hovedrolle i en dramaserie

Beste kvinnelige hovedrolle i en dramaserie

Beste mannlige birolle i en mini-serie

Beste kvinnelige birolle i en mini-serie

Beste TV-film

Beste dokumentarserie

Beste spesialeffekter

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer