Oscar 2011

Disse damene var vakrest «nakne»

De heteste kjolene og den vakreste sminken hadde noe til felles i natt.

MANDY MOORE VAR BARE ÉN AV DEM SOM VALGTE TRENDEN: Skuespillerne elsker nude-looken, og mange valgte den under Oscar i natt, akkurat som på SAG Awards og Golden Globe-utdelingen. Foto: All Over Press
MANDY MOORE VAR BARE ÉN AV DEM SOM VALGTE TRENDEN: Skuespillerne elsker nude-looken, og mange valgte den under Oscar i natt, akkurat som på SAG Awards og Golden Globe-utdelingen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skuespillerne elsker nude-trenden. Både under SAG Awards og Golden Globe-utdelingen – var hvitt og nude den største trenden. Hudfargede puddertoner var også den heteste fargen på Oscar-utdelingen i natt.

Se ALLE Oscar-kjolene her

(lenke til KK.no’s motetjeneste Trendtoppen, hvor du kan stemme på og kommentere antrekkene)

Vakrest i nude

Halle Berry i Marchesa-kjole, Jessica Biel i Versace og Gwyneth Paltrow i Michael Kors strålte i nude på den røde løperen. Og det ser ut til at også brukerne av KK.no’s motetjeneste Trendtoppen foretrekker stjernene i pudderfarger. Under Golden Globe var det Glee-skuespiller Dianna Agron som var nummer én på Trendtoppen i sin stroppeløse nude kjole. (Artikkelen fortsetter under bildet.)Andre som gikk for lyse eller gylne kjoler under Oscar-utdelingen i natt var Celine Dion, Nicole Kidman, Michelle Williams, Mandy Moore og Melissa Leo – sistnevnte fikk prisen for beste kvinnelige birolle for sin rolle i «The Fighter».Se store bilder av kjolene her:

Se ALLE Oscar-kjolene her

(lenke til KK.no’s motetjeneste Trendtoppen, hvor du kan stemme på og kommentere antrekkene)

Naturlig sminke

Men det var ikke bare kjolene som var «nakne». Også sminken var såkalt nude – altså naturlig som mulig. Knallrøde lepper og sexy sotede øyne måtte vike for naturlig glød i kinnene, lyserosa lepper og et hint av maskara.

Stem her!

Liker du nude-trenden?

Slik gjør du det selv

Hvordan kle seg i nude? Nude er altså ikke en farge som lenger forbindes med bestemors nylonstrømper. Men den kan være litt vrien å bruke. En tommelfingerregel er å velge en puddertone som ikke er for nær din egen hudtone. Har du lys hud, gå for en rosaaktig nyanse. Er du mørk, kan du gå for en taupefarge. Hvordan bruke nude sminke? Hvis du bruker foundation, vær nøye med å finne en som er helt perfekt til hudtonen din. Bruk concealer i samme tone som foundationen til å skjule ujevnheter. Eyeliner bør matche fargen på øyenvippene. Hvis du har mørke vipper, er det ikke sikkert du trenger maskara. Avslutt med en lys, rosa leppestift og rouge for rosefargede kinn.

Andre Oscar-trendenser

I år så vi også at flere av kjolene var veldig tilkneppede, omtrent uten utringing og med korte ermer, som Michelle Willams, Annette Bening, Melissa Leo og Amy Adams.Men det var selvfølgelig også sexy kjoler på den røde løperen. «Dreamgirls»-skuespiller viste fram sin nye kropp i knalloransje Versace og «Winter’s Bone»-skuespiller Jennifer Lawrence kom i kroppsnær rød kjole med dyp skjæring fra Calvin Klein. Knallrøde var også kjolene til Selena Gomez, Anna Paquin, Sandra Bullock og Anne Hathaway. Plommefargede, vinrøde kjoler så vi på Scarlett Johansson, Penelope Cruz og vinner av beste kvinnelige hovedrolle for sin opptreden i «Black Swan», Natalie Portman.

Se ALLE Oscar-kjolene her

(lenke til KK.no’s motetjeneste Trendtoppen, hvor du kan stemme på og kommentere antrekkene)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.