Deilige Plagg

Disse deilige plaggene er perfekte til ukas påskekos

Dette skal vi absolutt ha med på hyttetur!

<strong>DEILIGE PLAGG:</strong> Vi vender snuten mot fjellet og tar på oss de deiligste plaggene vi kan finne. Hvis du mangler noe, er det bare å sjekke ut bildekollasjene nede i saken! Foto: Abaca
DEILIGE PLAGG: Vi vender snuten mot fjellet og tar på oss de deiligste plaggene vi kan finne. Hvis du mangler noe, er det bare å sjekke ut bildekollasjene nede i saken! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Disse deilige plaggene er perfekte til ukas påskekos

Endelig er det påskeferie, og det er vi så glade for. Nå skal vi pakke kofferten og kjøre til fjells der hvor hytta står oppvarmet og klar. For en koselig uke vi har i vente. Nå skal vi slappe helt av, lese en god bok, se på litt påskekrim og spille yatzy til terningene forsvinner. Og alt dette skal vi gjøre i deilige klær som er perfekt denne påskeferien! Sort hettegenser fra Adidas via Ellos.no, kr 699. Pologenser i krem og grått fra Hunkydory via Nelly.com, kr 1186. Stripete pysjsett fra H&M, kr 199. Shorts fra Bik Bok, kr 149. Rosa pysjoverdel (kommer som et sett med grå bukse), kr 199. Sort strikkekjole fra Object via Nelly.com, kr 699. Mørkegrå strikkagenser med skjerf fra Nelly.com, kr 449. Mørk, blå jakke fra New Black via Nelly.com, kr 1495.

Disse deilige plaggene er perfekte til ukas påskekos

Lang genser i sort, hvitt og gult med frynsedetaljer fra Noisy May via Asos.com, kr 435. Lang genser i grått med ruter fra Asos, kr 641.Mørk grå/brun jumpsuit fra New Look via Asos.com, kr 320. Burgunderfarget genser fra Asos, kr 538.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer