Oslo Fashion Week

Disse er Norges best kledde kvinner

Det mener hvertfall kjendiskvinnene selv. Se bilder fra Oslo Fashion Week.

NORGES BEST KLEDDE: Kjendiskvinnene som gjestet Oslo Fashion Week mener at Charlotte Thorstvedt (fra venstre), Hege Golf, kronprinsesse Mette-Marit og Maya Vik er Norges best kledde kvinner. Hva mener du? Stem lenger nede i artikkelen.  Foto: Per Ervland og All Over Press
NORGES BEST KLEDDE: Kjendiskvinnene som gjestet Oslo Fashion Week mener at Charlotte Thorstvedt (fra venstre), Hege Golf, kronprinsesse Mette-Marit og Maya Vik er Norges best kledde kvinner. Hva mener du? Stem lenger nede i artikkelen. Foto: Per Ervland og All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tirsdagens åpning av Oslo Fashion Week (OFW) i Posthallen i Oslo markerte for alvor starten på høstens desidert største motearrangement her til lands.

Og selv om Øya-festivalen også begynner denne uken var det flust av celebre gjester tilstede under det som blir sett på som ett av høydepunktene under moteuken.

Flere store kjendisnavn, deriblant Jenny Skavlan, Mariann Thomassen, Kathrine Sørland, Linni Meister, Lene Alexandra Øien, Charlotte Thorstvedt og Aylar Lie, ankom åpningen ikledd sin fineste sommerstas, og selv om det så skummelt mørkt ut på himmelen, poserte alle villig for fotografene utendørs.

Norges best kleddeHvem mener du er Norges best kledde kvinne?
Flere av gjestene under OFW-åpningen har tidligere fått mye skryt for sin klesstil av KK.no og våre lesere (som for eksempel Jenny Skavlan og Lene Alexandra Øien).

Denne gangen lurte vi imidlertid på hvem kjendiskvinnene selv synes er verdig tittelen «Norges best kledde kvinne».

Selv om meningene var noe varierte, viste det seg tilslutt at fire navn tronet på toppen at «motelisten» – nemlig kronprinsesse Mette-Marit, tidligere toppmodell Hege Golf, programleder, designer og modell Charlotte Thorstvedt og musiker Maya Vik.

LES OGSÅ: Disse var på åpningsshowet

Mette-Marit
 
(41%)
Jenny Skavlan
 
(11%)
Tone Damli Aaberge
 
(6%)
Charlotte Thorstvedt
 
(6%)
Hanneli Mustaparta
 
(5%)
Celina Midelfart
 
(5%)
Anne Rimmen
 
(3%)
Aylar Lie
 
(2%)
Åse Kleveland
 
(2%)
Maya Vik
 
(2%)
Triana Iglesias
 
(2%)
Hege Golf
 
(2%)
Marte Krogh
 
(1%)
Eva Weel Skram
 
(1%)
Maria Skappel
 
(1%)
Vendela Kirsebom
 
(1%)
Pia Haraldsen
 
(1%)
Linni Meister
 
(1%)
Kari Bremnes
 
(1%)
Samsaya
 
(1%)
Maria Mena
 
(1%)
Lene Alexandra Øien
 
(1%)
Pia Tjelta
 
(1%)
Janne Formoe
 
(1%)
Petronella Barker
 
(1%)
Mariann Thomassen
 
(0%)
Guri Schanke
 
(0%)
Bertine Zetlitz
 
(0%)
Vanessa Rudjord
 
(0%)
Katarina Flatland
 
(0%)
Linnea Dale
 
(0%)
Synnøve Skarbø
 
(0%)
Vibeke Klemetsen
 
(0%)
Carmen Hillestad
 
(0%)
Guri Solberg
 
(0%)

Maya og Mette-Marit

Alle de fire kvinnene fikk likt antall «stemmer», og særlig kronprinsesse Mette Marit og Maya Vik fikk mye skryt.

- Jeg synes Maya Vik har en helt utrolig kul stil. Hun kan nesten ta på seg hva som helst og se fantastisk ut, sier Hege Golf til KK.no.

Og både stylist og «Top Model»-dommer Storm Pedersen og forlagsredaktør i Aller Media Norge, Ellen Arnstad, var fra seg av begeistring for Mette-Marits motesans.

- Mette-Marit er fantastisk og bare helt skjønn. Det er veldig mange godt kledde kvinner i Norge, men hun er unik. Hun er veldig sofistikert, og nå har hun begynt å løsne mer. Det kan man lære av. Du trenger ikke å gå med lang jerseykjole og hatt for å være et stilikon, sier Pedersen til KK.no.

LES OGSÅ: Her får Mette-Marit det virkelig til

Se alle bildene av kjendisene på OFW-åpningen nedenfor:


LES OGSÅ: Dette skjer under høstens moteuke

Godt voksne og flotte

Det var imidlertid ikke bare den yngre garde av kjendiskvinner som fikk ros for motesansen sin.

Programleder, designer og skuespiller Jenny Skavlan listet også opp tidligere MGP-heltinne Åse Kleveland som en av sine favoritter, mens modell og tv-personlighet Linni Meister synes artist Guri Schanke har en beundringsverdig og flott klesstil.

- Jeg synes ofte at de litt eldre kvinnene som har vært i bransjen en stund er veldig elegante og flinke. Som for eksempel Guri Schanke. Hun kler seg veldig bra og er flott å se på. Jeg håper at jeg også ser sånn ut når jeg blir på den alderen, sier Meister til KK.no.

LES OGSÅ: z- Softisen kostet mer enn skoene

Her er alle OFW-deltagernes «Norges best kledde»-favoritter:


Hege Golf:
- Maya Vik, helt klart.

Astrid Lillo (roomie og venninne av Charlotte Thorstvedt):
-Charlotte Thorstvedt, så klart. Det er ikke bare fordi hun er en nær venninne. Hun er utrolig flink med klær og prøver liksom ikke så hardt. Hun har en casual, men klassisk og feminin stil.

Anne Berit Valla:
- Maya Vik.

Pia Haraldsen:
- Uff, dette er jeg veldig usikker på. Jeg synes det er så utrolig mange som har blitt så flinke, så jeg har ingen favoritt.

Jenny Skavlan:
- Åse Kleveland og Hege Golf.

Lene Alexandra:
- Åh, dette er vanskelig, for det er så mange som er flinke, men det er vel ingen spesielle som inspirerer meg egentlig. Av de utenlandske så liker jeg Victoria Beckham og Dita von Teese – de mer klassiske og feminine.

Aylar Lie:
- Jeg synes Charlotte Thorstvedt, Tone Damli Aaberge og Jenny Skavlan er utrolig flinke.

Ellen Anna Gaup, moteredaktør i magasinutgaven av KK:
- Lise Karlsnes. Hun er rocka, men samtidig feminin. Hun er flink til å kle seg etter kroppen. Hun er sikker i stilen, og kan dermed tørre å frekke seg til litt også. Hun gjør sin egen greie, og er samtidig trendy, men ikke krampeaktig trendy. Mange av klærne er helt rå, for eksempel den blå spandexbuksa. Men det er klar du er nødt til å bære ordentlig, og det klarer Lise.

Kaia Bremnes, indiepopmusiker, Øya- og plateaktuell og niese til Kari Bremnes:
- Norges best kledde kvinne? Det må vel bli tante, det. Kari Bremnes. Hun er så flott. Hver eneste nyttårsaften kommer hun i de meste fantastiske kreasjoner. Spesielt godt husker jeg en 20-tallsinspirert frynsekjole hun hadde på seg. Den var fantastisk fin.

Stephan Ulvund Øien, ansvarlig makeupartist for IsaDora:
- Mariann Thomassen. Fordi hun tør å være et lerret for andre kreative og tøyer grensene hele tiden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer