Best Kledd

- Disse er Norges best kledde

Det mener i alle fall motefolket på Oslo Fashion Week.

HYLLES FOR STILEN: (Fra venstre) Bassist Maya Vik, TV3-programleder Jenny Skavlan og Surferosa-vokalist Mariann Thomassen. Foto: Per Ervland
HYLLES FOR STILEN: (Fra venstre) Bassist Maya Vik, TV3-programleder Jenny Skavlan og Surferosa-vokalist Mariann Thomassen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I fjor kåret KK.no den best kledde kvinnen av Oslo Fashion Week. Årets motefest startet imidlertid tirsdag kveld, så det er gjerne litt tidlig å utrope vinneren allerede nå. MEN – vi tok en stemningsrapport blant årets publikum for å høre hvem de mener er finest i tøyet i landet her.

Klassisk stil

- Jeg synes Celina Midelfart er den norske kjendiskvinnen som kler seg best, sier Pia Dokken Gundersen (22). - Det er fordi hun alltid er så klassisk og stilren.Christine Ek (23) foretrekker også en enkel, ren look, men har en annen favorittkjendis.- Jeg elsker Marthe Kroghs stil. Hun kler seg klassisk, men klarer likevel å skille seg ut. Hun våger å ta litt annerledes valg.

MGP-stylistens favoritt

KK.no tok også en prat med designer Kristine Barlow (43), som nå jobber for NRK.- Jeg liker kjendiser som handler på loppis og secondhand. Som for eksempel bassist Maya Vik, hun er utrolig kul og har en fantastisk attitude. - Også jobbet jeg jo akkurat med Melodi Grand Prix, og jeg bare elsket damene til Lucky Bullets. De var gjennomførte – fra topp til tå.

Edgy Jenny

TV3-programleder Jenny Skavlan er også kjent for stilen sin. Så bra at kleskjeden BikBok hyret henne inn som designer - ikke bare én, men to ganger. Det er det flere som er enige i.- Jenny Skavlan er den best kledde etter min mening. Hun klarer å kle seg sexy og se bra ut. Hun har en egen stil, sier Marte Nordal (23).- Jenny Skavlan, svarer også Gine Margrethe Larsen (21). - Hun gjør sin egen greie. Er alltid edgy, men søt, sier.Se store bilder av OFW-publikummerne her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer