FLAGRENDE: Gina Tricot følger vårens store trend med lange silhuetter og florlette stoffer. Se bilder av plaggene i bildeviseren under. Foto: GinaTricot
FLAGRENDE: Gina Tricot følger vårens store trend med lange silhuetter og florlette stoffer. Se bilder av plaggene i bildeviseren under. Foto: GinaTricot Vis mer

Ss 2011

Disse får du tak i nå

Ny eksklusiv kolleksjon fra Gina Tricot.Stem her!

Hva synes du om den nye kolleksjonen?Kleskjeden Gina Tricot lanserte i fjor vinter sin første Exclusive-kolleksjon. Da var det festkjoler som gjaldt.

I morgen 12. mai kommer nye Exclusive-plagg i butikken. Men nå snakker vi selvfølgelig om knallfarger, maxi og midi.

SE OGSÅ: 6 vårplagg for fin figur

Liker det jeg ser!
 
127 (56%)
Fin, men ikke helt min stil
 
49 (22%)
Liker den ikke
 
34 (15%)
Usikker
 
17 (7%)

Mer design og kvalitet

Den nye kolleksjonen er spesielt utformet for å gi en luksuriøs og sommerlig fornemmelse av kontinentet og middelhavets bris, ifølge en pressemelding.

Exclusive-plaggene skal være av noe bedre kvalitet og ha en mer eksklusiv design, som navnet på kolleksjonen tilsier. Prislappen er likevel ikke avskrekkende, fra kr. 299 til kr. 699.

Se bilder her:


Foto: GinaTricot
Kr 500, Gina Tricot. Foto: GinaTricot
Foto: GinaTricot
Foto: GinaTricot
Foto: GinaTricot
Foto: GinaTricot
Foto: GinaTricot
Foto: GinaTricot
Foto: GinaTricot
Kr 600, Gina Tricot. Foto: GinaTricot

Dette trenger du å vite

Sommerens Exclusive-kolleksjon kommer altså for salg fra og med 12. mai - i morgen. Den består av totalt ti plagg, og materialene som er brukt er silke og chiffon. Plaggene kommer i størrelser fra 34 til 42.

Det er kun tre Gina Tricot-butikker - alle i Oslo - som kommer til å ta plaggene inn: Torggata, Grensen og Bogstadveien.

Men det er ingen grunn til å fortvile hvis du allerede har funnet din favoritt. Kolleksjonen kommer nemlig også til å være tilgjengelig i Gina Tricots nettbutikk: www.ginatricot.no.

Mer vår/sommer 2011

Full oversikt over sesongens store catwalktrender får du ved å klikke her. Og da KK.no spurte «kvinnen i gata» hvilken av disse hun likte best, var det 70-tallsstilen som scoret høyest.

Foretrekker du den helhvite looken, går både H&M og KappAhl for denne. H&M med sin Conscious Collection og KappAhl med sin Vintage Stories-kolleksjon. Cubus går imidlertid for den fargesterke trenden i sin nye Trend Edition-kolleksjon.

Sjekk også kolleksjonene til KappAhl, Indiska, Zara, Vero Moda, Only og Vila, Lindex, Monki, Weekday, KappAhl, La Redoute, Gina Tricot, Ecco, Levis og H&M - i tillegg til moteredaksjonens favoritter.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: