Disse frisyrene får deg til å se yngre ut

RAMME RUNDT ANSIKTET: Når man får mer rynker og striper vil en «ramme» rundt ansiktet hjelpe til slik at det ikke synes like godt. FOTO: NTB Scanpix
Publisert

Etter hvert som man blir eldre er det garantert mange som kjenner seg igjen i at man ikke har lyst til å gi slipp på sitt ungdommelige utseende. Selv om det selvfølgelig er vakkert å eldes, finnes det mange enkle tips man kan følge for å opprettholde en ung look som føles komfortabel.

Her spiller håret en viktig rolle, skal vi tro frisør og eier av frisørsalongen Gevir, Agnes Gulbrandsen.

Hvordan man bør ha håret varierer ut i fra ansiktsform og alder. Når man begynner å bli voksen, omtrent fra 35 år og oppover, er det mye som skjer med ansikt og hud. Man får mer rynker i ansiktet og på halsen, og huden kan både se og føles annerledes ut fra tidligere.

- Mitt beste tips da er å ha langt hår. En lengre frisyre på et eldre ansikt vil skape mer mykhet og harmoni. Når man får mer rynker og striper vil en «ramme» rundt ansiktet hjelpe til slik at det ikke får like mye oppmerksomhet.

Hun trekker frem ulike hollywoodstjerner som eksempel - om man ekskluderer de med mye botox og andre injeksjoner.

- Disse har i de aller fleste tilfeller langt hår. Grunnen til det er så enkel som at hele uttrykket blir mykere og man gjemmer «den gamle» huden litt med lange lokker, sier Gulbrandsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer