SUPERHANSKER MED SØLVTRÅ I FINGERTUPPEN SOM LAR DEG SURFE I VEI UANSETT TEMPERATUR: Om du er på bussholdeplassen eller i akebakken - et par touche hansker lar deg sjekke mailen eller se på bilder fra ifjor sommer.  Foto: Cecilie Leganger
SUPERHANSKER MED SØLVTRÅ I FINGERTUPPEN SOM LAR DEG SURFE I VEI UANSETT TEMPERATUR: Om du er på bussholdeplassen eller i akebakken - et par touche hansker lar deg sjekke mailen eller se på bilder fra ifjor sommer. Foto: Cecilie Leganger Vis mer

Hansker

Disse hanskene trenger du nå

Lar deg sjekke mailen eller iPhone-surfe med stil, helt uten å fryse.

Publisert
Selv om det ikke har vært den kaldeste vinteren til nå, vil det fryse til med flere titalls minusgrader de nærmeste dagene, ifølge meterologene.

Og liker du, som de fleste andre, å sjekke telefonen din på vei til og fra jobb? Tar du den gjerne fram på skøytebanen eller i akebakken?

Da er det greit om du slipper å ta av deg hanskene når du surfer i vei. Det sier seg selv at et par lodne ullvotter ikke vil gi deg dagens oppdatering fra nettavisene, eller den siste jobbmailen.

For med en en vanlig hanske vil ikke skjermen på smarttelefonen din registrere at fingeren din er der, siden et isolerende lag kommer i veien.

LES OGSÅ: Hold stilen i kulda

FUNSKJONELLE, IPHONEVENNLIGE OG ELEGANTE: Øverst til venstre i smørmykt skinn med rynkete detaljer (kr 300, fra Buyhelse.no), i enkel stil (cirka kr 1000, Negarin), med mønster (kr 995, Gant) og med knapp (kr 1295, Roeckl) . alle med enten sølvtråd eller kontraststoff i pekefingeren. Foto: Produsenter
FUNSKJONELLE, IPHONEVENNLIGE OG ELEGANTE: Øverst til venstre i smørmykt skinn med rynkete detaljer (kr 300, fra Buyhelse.no), i enkel stil (cirka kr 1000, Negarin), med mønster (kr 995, Gant) og med knapp (kr 1295, Roeckl) . alle med enten sølvtråd eller kontraststoff i pekefingeren. Foto: Produsenter Vis mer

iPhone-vennlige hansker med sølvtrådtupp

Men de fleste av oss har nok fått med seg at det finnes såkalte «touchhansker», der tuppen er designet slik at du kan ta på touchskjermen.

Men at det faktisk finnes elegante hansker i skinn som har denne funksjonen, er det kanskje ikke alle som vet.

Enkelte modeller er nemlig både fine og funksjonelle, med elektrisk ledende sølvtråder integrert i hansketuppen, som gjør det mulig å ikke ta dem av seg når man bruker telefonen.


En haske med kontraststoff på pekefingeren, vil også gjøre det mulig å benytte seg av berøringskjermen.

KK.no testet:

I denne saken har KK.no testet et par hansker fra Sajaco på en Samsung Galaxy S2, og dommen var at hanskene er pene å se på, behagelige å ha på, og at de fungerer godt. Det skal imidlertid sies at funksjonsevnen kan variere fra telefon til telefon.

OBS. Disse hanskene kan ikke vaskes i vaskemaskinen! Vask de for hånd, og unngå å få for mye vann på sølvtrådene i fingertuppene. Dette gjelder hanskene med integrerte sølvtråder også.Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer