Hårstyling

Disse kan brukes til mer enn du tror

Hårnåler er slettes ikke bare til å få luggen vekk fra fjeset eller hårtoppen til å sitte.

KAN GODT SYNES: Hårnålene er enkle å skjule, men hvorfor ikke gå for fargerike hårnåler og gjøre dem til en synlig del av frisyren? Du kan også bruke dem til helt andre ting, så du kan virkelig ikke få nok av disse geniale nålene. Foto: Aina Kristiansen
KAN GODT SYNES: Hårnålene er enkle å skjule, men hvorfor ikke gå for fargerike hårnåler og gjøre dem til en synlig del av frisyren? Du kan også bruke dem til helt andre ting, så du kan virkelig ikke få nok av disse geniale nålene. Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To ting du sikkert allerede vet om hårnåler: 1. De kan redde enhver hårkrise i en fei. 2. De forsvinner kjappere enn høyresokken forsvinner i tørketrommelen.

At hårnålene er geniale for å sette opp håret, enten det er luggen du vil ha vekk eller du vil kopiere Kates kongelige oppsats, er noe du nok er godt kjent med. At du kan bruke dem til å skape lekre design på neglene eller for å feste de falske øyevippene, er kanskje ikke like åpenbart. 

Med tipsene under får du mest mulig ut av hårnålene dine.

LES OGSÅ: Festfrisyren du får til på to minutter

1. Bruk dem riktig vei

Mange bruker hårnålene sine feil og går dermed glipp av noe av det gode holdet du kan få når du faktisk bruker dem riktig. En hårnål har som kjent en glatt side og en ruglete side, og det er den ruglete siden som skal inn mot hodebunnen. Først når du gjør dette får du maks ut av hårnålene dine. 

LES OGSÅ: Hårnålskrysset som får frisyren til å sitte

2. Spray for ekstra hold

Om hårnålene sklir lett ut av håret ditt, selv når du har dem riktig vei, kan du spraye dem med hårspray eller tørrsjampo før du setter dem i håret. Legg hårnålene på et stykke tørkepapir og spray dem godt før du fester dem i håret. Vips, bedre hold, skriver Cosmopolitan.com. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer