MTV VMA:

Disse kjendisene havner på listen over tidenes verste MTV VMA-antrekk

Miley Cyrus, Snooki, Katy Perry, Nicki Minaj og Lady Gaga havner på listen to ganger hver!

MTV VMA VERST KLEDDE: Miley Cyrus er blant kjendiskvinnene som dessverre havner på listen over de verste antrekkene fra MTV VMAs opp gjennom årene. Foto: Splash News
MTV VMA VERST KLEDDE: Miley Cyrus er blant kjendiskvinnene som dessverre havner på listen over de verste antrekkene fra MTV VMAs opp gjennom årene. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MTV Video Music Awards 2017 er rett rundt hjørnet, og i den anledning har vi samlet sammen noen av de verste antrekkene vi har sett på celebritetene de siste årene. Den røde løperen byr ofte på mye hud, elleville kreasjoner, hysterisk tilbehør og de mest sjokkerende «kjolene». Hvem kan vel glemme Lady Gagas (31) kjøttkjole fra 2010? (Se bilde lengre ned)? Selvfølgelig har Gaga hatt noen fengende sanger i løpet av karrieren sin, men det var antrekkene hennes som virkelig fikk folk til å sperre opp øynene.

Det kommer nok ikke som en overraskelse at Britney Spears (35) også befinner seg på listen vår over de verste VMA-antrekkene. «Baby One More Time»-stjernen stiller som oftest opp i lettkledde antrekk, og selv om det absolutt er innafor å vise litt hud, blir det til tider i overkant mye. Det samme gjelder eksen til rapperen Wiz Khalifa (29), Amber Rose (33). Antrekket hun hadde på seg for noen år tilbake, er definisjonen av «for mye av det gode».

Men la oss ikke glemme Katy Perry (32) og Miley Cyrus (24). Begge to har gjennom karrieren vist oss både klassisk og elegante looks, men også noen av de mest helsprøe antrekkene noensinne. Ikke rart begge havner på listen vår hele to ganger hver! Du kan sjekke ut alle antrekkene fra 2010 og fram til i dag i bildekarusellen under. Hvem mener du hadde det verste antrekket?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer