Marchesa

Disse kjolene vil vi se på Oscar-utdelingen

Rød løper-favorittene fra New York Fashion Week!

FRA MOTEUKEN: Det er alltid like spennende å se om kjendisene vil bruke noen av kjolene vi så under New York Fashion Week. Denne er fra Marchesas vår/sommer-kolleksjon for 2016. Foto: Reuters
FRA MOTEUKEN: Det er alltid like spennende å se om kjendisene vil bruke noen av kjolene vi så under New York Fashion Week. Denne er fra Marchesas vår/sommer-kolleksjon for 2016. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Hver moteuke sitter stylistene til de store stjernene på første rad og ser seg ut hva kjendisene skal bruke på de aller største og viktigste anledningene i industrien.

Og like spente sitter vi foran TV-skjermen og gleder oss til å se de fantastiske kjolene sveve ned den røde løperen.

OSCAR-KJOLER: Cate Blanchett i Armani Prive fra fjorårets Oscar-utdeling.  Foto: Gregorio Binuya/Everett Collecti
OSCAR-KJOLER: Cate Blanchett i Armani Prive fra fjorårets Oscar-utdeling. Foto: Gregorio Binuya/Everett Collecti Vis mer

På prisutdelinger som Oscar, Emmy, American Music Awards, Grammy og Golden Globe er alle de største film, tv- og musikkstjernene og alle vil skape «et øyeblikk».

Enten det er Lady Gagas (29) elleville antrekk, Miley Cyrus' (22) lettkledde looks, eller de mest fantastiske, flagrende og glitrende couture-kjolene, så er det mange som venter seg store ting. 

De sistnevnte kjolene finner vi ikke altfor ofte i «Ready-to-wear»-moteukene for våren og høsten, men designere pleier ofte å avslutte showene sine med noen flotte kjoler for den perfekte finalen.

De store prisutdelingene begynner å nærme seg, og akkurat som at stylistene forbereder seg på å kle opp stjernene, har vi funnet potensielle rød løper-kjoler fra New York Fashion Week som vi gjerne vil se på kjendisene. Under kan du se hvordan stjernestylist og designer Rachel Zoe (44) forbereder seg til de store prisutdelingene. 

LES OGSÅ: Slik blir den nye «moteuken» i Oslo

Badgley Mischka

Designerduoen Badgley Mischka presenterte noen looks som kan passe de fleste kjendisene. Det er ikke ofte vi ser stjernene i hvitt, men denne kreasjonen til venstre har noen spennende detaljer som vi kan se Taylor Swift passe i. 

Kjolen til høyre minner om gamle Hollywood, men den ene armen gir det et moderne uttrykk. En slik glitrende kjole skal du ikke se bort ifra at vi kan se på en superstjerne i nærmeste fremtid. Kjendiser som Kim Kardashian (34), Beyonce (34) og Heidi Klum (42) har alle brukt slike kreasjoner tidligere.

Badgley Mischka SS16. Foto: Scanpix
Badgley Mischka SS16. Foto: Scanpix Vis mer

Hugo Boss

Det tyske merket, med Jason Wu som designer, presenterte en svært stilren kolleksjon med spennende snitt.

Kjolene som er valgt ut her er nødvendigvis ikke de som vil bli brukt under Oscar-utdelingen, men de er typiske looks for MTV-Awards eller om filmstjernene skal på ulike eventer for å promotere sine nye filmer.

Legg merke til de kreative skjæringene i kjolene i midten.

LES OGSÅ: Sjekk trend-tendensen fra moteuken

Hugo Boss SS16. Foto: Scanpix
Hugo Boss SS16. Foto: Scanpix Vis mer

Givenchy

Det franske merket holdt sin visning 11. september i New York. At Givenchy skulle vise frem sin kolleksjon nettopp på denne dagen vakte oppsikt blant mange. Flere lurte også på hvorfor det franske motehuset valgte å ha visning i New York i stedet for Paris. 

Kolleksjonen besto kun av svarte og hvite plagg, men som designer Riccardo Tisci gjorde i høstkolleksjonen sin bar flere av modellene noen interessante smykker i ansiktet for det lille ekstra. Om de store stjernene kommer til å bruke dette er nok tvilsomt, men noen av kjolene Givenchy viste denne kvelden var spektakulære.

De svarte kjolene egner seg godt til Met-gallaen hvor kreasjonene ofte er hakket mer dramatiske. 

Givenchy SS16. Foto: Scanpix
Givenchy SS16. Foto: Scanpix Vis mer

Naeem Khan

Kolleksjonen fra Naeem Khan hadde noen fantastiske print, herlige farger og kjoler som absolutte er aktuelle for den røde løperen.

En av kjolene minnet oss spesielt om noe vi har sett før. Kendall Jenner (19) vakte oppsikt under MuchMusic Awards da hun møtte opp i en svært avslørende kjole med splitt.

Kanskje hun velger Naeem Khan neste prisutdeling?

LES OGSÅ: Kim Kardashian har gjort noe vilt med håret sitt

Naeem Khan SS16. Foto: Scanpix
Naeem Khan SS16. Foto: Scanpix Vis mer

SVÆRT LIKE: Flere ble forbauset da Kendall Jenner (19) møtte opp i denne kjolen på MuchMusic Awards. Kreasjonen til venstre er fra Naeem Khan og er slående lik Jenners kjole. Foto: Scanpix
SVÆRT LIKE: Flere ble forbauset da Kendall Jenner (19) møtte opp i denne kjolen på MuchMusic Awards. Kreasjonen til venstre er fra Naeem Khan og er slående lik Jenners kjole. Foto: Scanpix Vis mer

Prabal Gurung

Vi elsker når kjendisene, eller stylistene, virkelig mestrer kunsten å finne det rette tilbehøret til en kjole med en knall og fresh farge. Disse tre fra Prabal Gurung kan enkelt kombineres med enkle gullsmykker, men også med lekre turkise steiner. 

Fargene på disse kjolene hadde vært fantastisk fine på de latinamerikanske stjernene eller til en mørk hudtone. Kanskje vi ser en av disse på Eva Longoria (40) eller Lupita Nyong'o (32)?

Prabal Gurung SS16. Foto: Scanpix
Prabal Gurung SS16. Foto: Scanpix Vis mer

Carolina Herrera

Et rød løper-øyeblikk vi sent glemmer er Emma Stones (26) todelte, rosa antrekk på Met-gallaen i 2014. Ikke bare satt det som et skudd på skuespillerinnene, men fargene og det faktum at det var todelt var superkult og fresht!

Et slikt øyeblikk vil vi gjerne ha igjen, og Carolina Herrera åpnet opp for det under sin visning av vår/sommer-kolleksjonen i New York. 

Kjolen i midten minner oss om en typisk Teen Choice-kjole, og noe vi absolutt kan se på Lea Michele (29) eller Bella Thorne (17).

LES OGSÅ: Sjekk Britney Spears forvandling fra 1999 til i dag

Carolina Herrera SS16. Foto: Scanpix
Carolina Herrera SS16. Foto: Scanpix Vis mer

Zac Posen

Noen kjoler er så fantastisk flotte ved å bare være så enkle. Men det man ofte ikke legger merke til er de små detaljene som i stroppene, utringninger, sammensetning av stoff og snittet i kjolene. 

Det dype, blå fargen på kjolen til venstre ville vært en perfekt match med Jessica Chastains (38) røde hår og lekre kurver.

Da modellen i midten kom ut på catwalken under visningen til Zac Posen, var det akkurat som om hun svevde ned gulvet. Selv om kjolen er ensfarget og svært enkel, er det fremdeles en fantastisk kreasjon som kjendisene kan svinge seg rundt i på den røde løperen.

Zac Posen SS16. Foto: Scanpix
Zac Posen SS16. Foto: Scanpix Vis mer

Ralph Lauren

Akkurat som Prabal Gurung viste også Ralph Lauren noen ensfargede kjoler som virkelig gjør seg godt på en rød løper. 

Sammen med de lekre fargene, gjør uskjæringene i kjolene antrekket komplett. Med et par enkle smykker kan superstjernene valse rett ut på den røde løperen.

LES OGSÅ: Se Tommy Hilfiger-showet her!

Ralph Lauren SS16. Foto: Scanpix
Ralph Lauren SS16. Foto: Scanpix Vis mer

Marchesa

Selv om det kanskje ikke er nettopp i disse moteukene vi finner de mest spektakulære kjolene, som for eksempel under Haute Couture-ukene, er det fremdeles visse designere som kun viser kreasjoner egnet for begivenheter hvor antrekkene bør være svært pent.

Marchesa har lenge vært en rød løper-favoritt. Designet er ikke av den hverdagslige typen, men egner seg svært godt til en Oscar-utdeling.

Den svarte kjolen under til venstre minner svært om noe Selena Gomez (23) har brukt tidligere. I tillegg slår aldri den greske gudinne-kjolen feil.

Marchesa SS16. Foto: Scanpix
Marchesa SS16. Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer