Marchesa

Disse kjolene vil vi se på Oscar-utdelingen

Rød løper-favorittene fra New York Fashion Week!

FRA MOTEUKEN: Det er alltid like spennende å se om kjendisene vil bruke noen av kjolene vi så under New York Fashion Week. Denne er fra Marchesas vår/sommer-kolleksjon for 2016. Foto: Reuters
FRA MOTEUKEN: Det er alltid like spennende å se om kjendisene vil bruke noen av kjolene vi så under New York Fashion Week. Denne er fra Marchesas vår/sommer-kolleksjon for 2016. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Hver moteuke sitter stylistene til de store stjernene på første rad og ser seg ut hva kjendisene skal bruke på de aller største og viktigste anledningene i industrien.

Og like spente sitter vi foran TV-skjermen og gleder oss til å se de fantastiske kjolene sveve ned den røde løperen.

På prisutdelinger som Oscar, Emmy, American Music Awards, Grammy og Golden Globe er alle de største film, tv- og musikkstjernene og alle vil skape «et øyeblikk».

Enten det er Lady Gagas (29) elleville antrekk, Miley Cyrus' (22) lettkledde looks, eller de mest fantastiske, flagrende og glitrende couture-kjolene, så er det mange som venter seg store ting. 

De sistnevnte kjolene finner vi ikke altfor ofte i «Ready-to-wear»-moteukene for våren og høsten, men designere pleier ofte å avslutte showene sine med noen flotte kjoler for den perfekte finalen.

De store prisutdelingene begynner å nærme seg, og akkurat som at stylistene forbereder seg på å kle opp stjernene, har vi funnet potensielle rød løper-kjoler fra New York Fashion Week som vi gjerne vil se på kjendisene. Under kan du se hvordan stjernestylist og designer Rachel Zoe (44) forbereder seg til de store prisutdelingene. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer