OLSEN-TVILLINGENE FOR BIK BOK: Her er den siste samarbeidskolleksjonen. Se alle plaggene i bildekarusellen lengre ned i saken. Foto: Produsenten
OLSEN-TVILLINGENE FOR BIK BOK: Her er den siste samarbeidskolleksjonen. Se alle plaggene i bildekarusellen lengre ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer

Designerkolleksjon

Disse klærne er i butikk

Se Mary-Kate og Ashley Olsens siste kolleksjon for Bik Bok her.

Publisert
Tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen (27) har samarbeidet med norske Bik Bok i hele høst, og torsdag 5. desember kom den tredje og siste kolleksjonen i butikk.

Her er en full oversikt over kolleksjonen, og ekspertens tips til hvilke plagg du bør satse på.

LES OGSÅ: Med disse kan du danse natten lang

Den nyeste kolleksjonen

En del av kolleksjonen er preget av army-inspirerte detaljer og farger, som for eksempel de militærgrønne buksene og smykkene. Ellers er klærne holdt i naturfarger som beige, krem og grått.

Se alle plaggene her:


Om du ønsker å se hvordan noen av plaggene ser ut på, kan du ta en titt på kampanjebildene:


LES OGSÅ: Kjolelengden alle vil ha

Ekspertens favoritter

Nadine Monroe er KKs faste stylist og moteekspert. Her er hennes beste tips til hvilke plagg du bør satse på fra samarbeidskolleksjonen:

- Gå for strikk – året rundt! Store strikkegensere er favoritter, og passer like godt til skjørt som til bukser. Til våren og sommeren er det lyse strikkeplagg som gjelder. Miks strikk med skinn, silke, denim og chiffon for eksempel, tipser hun.

– Striper er perfekt om sommeren. Den stripete blusen vil være kul til en oversized bukse eller til et smalt skjørt til mer pyntede anledninger. Noen kan føle seg bredere i horisontale striper. For å unngå det, kan du ha en ensfarget jakke over, helst en mørk.

- Sommerkjolen er supersøt og jeg tenker at den vil bli veldig kul med sneakers til. Frakken tror jeg blir en enda større trend til våren. Sammen med strikken er den en av de store favorittene. Kul til shorts og skjorte, vide bukser og T-skjorte.

De forrige kolleksjonene

Den første kolleksjonen ble lansert 7. august og inneholdt grungeinspirerte plagg som rutete flanellskjorter, skinnjakker og plagg med glidelåsdetaljer. Ellers var det mye basisplagg i nøytrale toner som grått, sort og hvitt.

Den andre kolleskjonen var mer feststemt, og var i butikk fra 24. oktober. Her så vi mye gull og metalliske overflater, og det var litt mer feminine snitt og materialer enn i den første kolleksjonen.

Se bilder fra de forrige kolleksjonene til Olsen-tvillingene her:

Her finner du Mary-Kate & Ashley Olsen for Bik Bok del 3:
Grensen, Oslo
Stortingsgaten, Oslo
Oslo City
Bogstadveien 22, Oslo
Sørlandssenteret, Kristiansand
Magasinet, Drammen
Trekanten Asker
Rådhusgt. 7-9 Kristiansand
Stor-Moa, Ålesund
Kvadrat, Sandnes
CC Vest, Oslo
Lagunen, Rådal
Støperivn. 5, Strømmen
Storo, Oslo
Vågen, Sandnes
City Syd, Tiller
Storgt. 6 Jessheim
Kongensgt. 9, Trondheim
Down Town, Porsgrunn
Torgallmenningen, Bergen
Farmandstredet, Tønsberg
Ålesund Stors.
Bystasjonen, Bergen
Arslak Boltsgate 48, Hamar
Thomas Angells gate, Trondheim
Jernbaneallèen 21, Sandefjord
Gulskogen, Drammen
Karl Johansgt, Oslo
Arkaden, Stavanger
Borg, Sarpsborg
Kremmertorget Elverum
Bryn, Oslo
Sirkus Shopping, Trondheim
Jekta, Tromsø
Sandvika Storsenter

STYLISTENS FAVORITTER: Strikkegenser (kr 1000), frakk (kr 1000), bluse (kr 500) og kjole (kr 400, alt fra Mary-Kate & Ashely Olsen for Bik Bok). Foto: Produsenten
STYLISTENS FAVORITTER: Strikkegenser (kr 1000), frakk (kr 1000), bluse (kr 500) og kjole (kr 400, alt fra Mary-Kate & Ashely Olsen for Bik Bok). Foto: Produsenten Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer