Plus Size

Disse klærne fremhever din beste side

Vakre Hanna bruker størrelse 44, men er på ingen måte redd for farger og trender. Her får du de beste triksene!

FIN TIMEGLASSFIGUR: En kjole med peplumkappe understreket dine fine former. Flere gode stylingtips får du i bildekarusellen leger ned i saken. Foto: Sara Johannessen
FIN TIMEGLASSFIGUR: En kjole med peplumkappe understreket dine fine former. Flere gode stylingtips får du i bildekarusellen leger ned i saken. Foto: Sara Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tidligere i høst hadde kleskjeden KappAhl en konkuransse hvor de skulle finne en XL-modell til sin linje XLNT. I denne linjen finner du klær i størrelse 44-56.

Vakre Hanna Margrethe Enger vant konkurransen, og skal nå fronte XLNT i ett år. I denne saken viser hun hvordan du kan kle deg for å fremheve det beste ved deg selv med sesongens trender.

LES OGSÅ: Herregud, tenk at det er meg!

Slik fremhever du det beste ved deg

I bildekarusellen under får du se en moteserie med Hanna som modell. Hvert bilde har utfyllende tips som forklarer hvorfor nettopp de valgte antrekkene fungerer så godt.

I tillegg får du informasjon om hvor alle klærne er fra, samt priser.

Flere gode kjøpetips

Alle klærne i denne bildekarusellen finnes i fra størrelse 44/L til 52/3XL:


Derfor er klær så viktig

Hanna har stor tro på at klær kan gjøre mye med selvtilliten.

– Når du har på deg fine klær og ser bra ut, føler du deg finere med en gang. Da blir det også lettere å gjøre sosiale ting, som å gå turer og komme seg ut og vekk fra sofaen, forteller hun.

– Har du et antrekk som redder dager du har kleskrise?

– Jeg går ofte i jeans, selv om jeg elsker å gå i kjole og skjørt. Når jeg har på meg en genser med litt detaljer eller en fin bluse, føler jeg meg med en gang litt finere, påpeker Hanna.

LES OGSÅ: Slik kler du deg etter formene dine

– Snittet er det viktigste

Selv sverger hun til topper og kjoler med trekvartlange ermer, og skjørtelengden stopper alltid rett under knærne, leggenes smaleste punkt.

– Mange tror at de ikke har noen midje, men empireliv eller en overdel som går litt inn i midjen, er stort sett fint på alle. Det skaper timeglassfasong. Blazere er flatterende uansett om du er stor oventil og rund. Blazeren gir deg fasong, sier Hanna.

Hun mener klær med riktig snitt er det viktigste når du skal kle deg.

Du trenger ikke gå i svart, da blir man jo nesten borte. Jeg ser ingen grunn til at man skal unngå lyse farger som hvitt og kremfarget, det viktigste er jo å vite hva som passer deg, avslutter hun.

LES OGSÅ: Disse fargene er like slankende som svart

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer