Klokke

Disse klokkene er supertrendy nå!

Ekspertene spår at den feminine dameklokken i gult gull er det hotteste du kan ha på håndleddet i år.

TRENDY KLOKKE: Den feminine, slanke klokken i gull er den hotteste akkurat nå! Foto: Shutterstock / Viktoria Minkova
TRENDY KLOKKE: Den feminine, slanke klokken i gull er den hotteste akkurat nå! Foto: Shutterstock / Viktoria Minkova Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da KK.no tok en prat med et par klokkeeksperter om årets trender, var begge to enige om hvilken type klokke som kommer til å bli hottest i år:

- En feminin modell som er mindre enn det vi har sett tidligere. En periode var det svært trendy med rosegull, men gult gull kommer tilbake, forteller Cristina Gjurød Braathen, prosjektkoordinator i Nortime.

Andreas Thorén, salgssjef for Breitling i Sverige, spår også den samme utviklingen som Braathen.

- Vi tror absolutt at trenden kommer til å helle mer mot de klassiske klokkene. Jeg tror det kommer av at nå har de store klokkene vært i bildet så lenge, at nå vil damene ha noe annet. Noe mindre og noe som kjennes mer som sitt eget - for mange har jo lånt klokken til kjæresten sin! (Sjekk ut alle de lekre klokkene du kan kjøpe under annonsen! Prisene starter på kun kroner 149!)

Disse klokkene er supertrendy nå!

1. Klokke fra Skagen via Zalando.no, kr 1495. 2. Klokke fra Nelly.com, kr 149. 3. Klokke fra Kate Spade via Nelly.com, kr 2495. 4. Klokke fra Michael Kors via Zalando.no, kr 2195. 5. Klokke fra JFR via Nelly.com, kr 199. 6. Klokke fra Paul Hewitt via Nelly.com, kr 2590.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer