New York Fashion Week

Disse kolleksjonen er blant favorittene

... så langt! Følg med på KK.no for oppdateringer fra Fashion Week!

NEW YORK FASHION WEEK: Sterke farger hos Oscar de la Renta. Foto: Rex Features
NEW YORK FASHION WEEK: Sterke farger hos Oscar de la Renta. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De skandinaviske moteukene er nå forbi (du kan lese sammendrag fra DAG 1 og DAG 2 fra Oslo Runway her), og nå gjenstår noen av de største; nemlig moteukene i New York, Paris, London og Milano. New York Fashion Week er allerede godt i gang, og kolleksjonene vises frem på løpende bånd. Vi har derfor samlet sammen våre favorittkolleksjoner som så langt har blitt vist i «The Big Apple».

Vi har gledet oss masse til nettopp denne moteuken i New York. Det er fordi Raf Simons, som i fjor avslørte at han skulle forlate sin posisjon som sjefsdesigner i Dior (visste du at seks designerne faktisk har gjort det samme?), viser sin første kolleksjon for Calvin Klein. Da vi hørte at Simons var Calvin Kleins nye designer ble vi mildt sagt sjokkerte, men også utrolig glade! Selv syns vi den amerikanske moten trenger et lite løft, og Raf Simons er definitivt mannen som kan få til det. 

Oscar de la Renta annonserte også i høst sine nye designere; Laura Kim og Fernando Garcia, designerne bak merket Monse. Noe vi syns var et så godt valg! Og de skuffet heller ikke da de denne uken viste frem kolleksjonene sine for Oscar de la Renta og Monse i en og samme visning. Rett etter at Monse-modellene hadde tatt sin siste runde, gjorde de klart for å vise frem Oscar de la Renta-kolleksjonen. Begge falt veldig i smak hos oss. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer