Stella Mccartney

Disse kommer til å ruinere deg

Men vi er nesten villige til å gi etter. Her er luksusskoene kk.no falt for i Oslos nye motehus Eger.

I Norges første luksusskobutikk G12 på motevarehuset Eger kan man nesten bli litt redd, for her er det mye fint. Hva gjør man hvis man skulle finne på å kline til? - Sørg for at du velger en sko med god lest som føles behagelig på og som du ikke blir sliten i, sier innehaveren av butikken, Nina Kirkeng. Se stor bildespesial lenger ned i saken. Foto: Cecilie Leganger
I Norges første luksusskobutikk G12 på motevarehuset Eger kan man nesten bli litt redd, for her er det mye fint. Hva gjør man hvis man skulle finne på å kline til? - Sørg for at du velger en sko med god lest som føles behagelig på og som du ikke blir sliten i, sier innehaveren av butikken, Nina Kirkeng. Se stor bildespesial lenger ned i saken. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hæler fra Marc by Marc Jacobs, Stella McCartney og Givenchy på rekke og rad. Nagler, glitrende steiner og smørmykt skinn fra Pedro Garcia, Sergio Rossi og Celine så langt øyet kan se. kk.no er på skojakt i Oslos splitter nye motehus, Eger, midt på Karl Johan. Offisiell åpning av Eger er 7. mai I landets første butikk som kun satser på eksklusive luksussko, G12, glitrer vårfavorittene til stjerner som Angelina Jolie, Madonna og Kate Moss på hyllene.Se stor bildespesial av skoene lenger ned i saken.
 • Les også: Sommerens fineste sandaler
 • - Skoene skal føles gode på

  Her er prisene langt fra Din Sko og butikkene på nærsenteret. Helt opp mot 7000 kroner må du betale for de aller mest eksklusive variantene.Hva skal man tenke på hvis man plutselig skulle finne på å kline til med et par dyre designersko?- Du må prøve deg fram. Det er viktig å velge sko som har god lest og er i godt og mykt skinn. De må ikke være for smale og trange, og man skal ikke bli sliten av å gå i dem, sier Nina Kirkeng, som eier G12 sammen med brødrene Henrik og Jan Ruud, til kk.no.

  21 farlige fristelser:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer