Isabel Marant Pour H&m

Disse Marant-plaggene styrer vi unna

H&Ms designsamarbeid med Isabel Marant er endelig å finne i butikkhyllene. Plaggene blir revet bort i shoppingkaoset, men vi vet hvilke plagg vi ikke skal prioritere i panikken.

Disse Marant-plaggene styrer vi unna
Publisert
Sist oppdatert
Disse Marant-plaggene styrer vi unna

CELINE: Sjefredaktør Celine I. Aagaard prioriterer ikke den mønstrede kjolen fra Isabel Marant pour H&M. Foto: Ole Martin Halvorsen, Produsentene.

 - Jeg er veldig imponert over hele kolleksjonen, og liker nesten alle plaggene like godt. Men siden jeg sjeldent bruker mønstrede plagg, og denne kjolen ropte ikke til meg like mye som det andre, forteller Celine.

Disse Marant-plaggene styrer vi unna

JULIE: De røde biker-inspirerte buksene gikk ikke helt hjem hos moteansvarlig Julie Kase. Foto: Astrid Waller, Produsentene.

 - De biker-inspirerte, voksbelagte buksene er ikke noe jeg prioriterer å kjempe for i shoppingkaoset. Mest fordi det finnes lignende varianter i mange andre kjedebutikker om dagen, og da satser jeg heller på å kapre andre plagg som jeg virkelig ønsker meg, forteller Julie.

Les også: Kaos på preshopping av Isabel Marant H&M-kolleksjon

Disse Marant-plaggene styrer vi unna

MARI: De mønstrede buksene står ikke på skjønnhetsansvarlig Mari Fossheims ønskeliste for kolleksjonen. Foto: Astrid Waller, Produsentene.

 - Det er ingenting i Marant kolleksjonen jeg hater, men bråkete bukser som denne kler ikke min figur. Ikke synes jeg de er så fine heller, sier Mari.

Disse Marant-plaggene styrer vi unna

STELLA: STYLEmags webansvarlig Stella Vaage satser ikke på den store, fargerike strikkejakken fra Isabel Marants H&M-kolleksjon. Foto: Ole Martin Halvorsen, Produsentene.

 - Denne strikkegenseren er ikke noe jeg hadde falt for om den var fra en vanlig H&M-kolleksjon, så jeg prøver å ikke bli blendet av at den er designet av Isabel Marant. Den passer ikke med noe annet jeg har i garderoben min og er ikke særlig typisk meg, sier Stella.

Disse Marant-plaggene styrer vi unna

DARJA: Redaksjonsassitent Darja Barannik dropper det mønstrede skjørtet, og går heller for de svarte eller hvite skinnbuksene fra H&Ms designsamarbeid. Foto: Stella Vaage, Produsentene.

  - Dette skjørtet er det jeg liker minst i denne kolleksjonen. For meg ser det ut som det like gjerne kunne vært et helt vanlig skjørt fra en av mange billigkjeder. Verken mønsteret, kvaliteten eller fasongen tiltrekker meg, sier Darja.

Les også: Dette er STYLEmag-redaksjonens favoritter fra Isabel Marant pour H&M

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer