Met-galla:

Disse menneskene gjenskapte antrekk fra Met-gallaen

Bildene er hysteriske!

MET-GALLA: Rihannas pave-antrekk skapte massiv oppmerksomhet. Nå har hun laget antrekket hennes om en kake! FOTO: NTB Scanpix
MET-GALLA: Rihannas pave-antrekk skapte massiv oppmerksomhet. Nå har hun laget antrekket hennes om en kake! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Årets Met-galla fikk massevis av oppmerksomhet. Temaet for årets ball var «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination», og det var tydelig at flere av kjendisene hadde latt seg inspirere av det religiøse.

Rihanna (30) kom på den røde løperen i et antrekk som umiddelbart fikk oss til å tenke på paven, mens Sarah Jessica Parker (53) hadde et lite alter på hodet! Det må ha tatt timevis å stelle i stand disse ekstravagante antrekkene til kjendisene.

Vi ble derfor svært imponert da vi så hva fansen hadde klart å gjenskape på kun ett døgn! 5 år gamle Aili Adalia var blant dem som fulgte med på årets Met-galla og var raskt ute med å gjenskape sitt favorittantrekk.

5-åringen publiserte dette bildet på sin Instagramkonto dagen etter gallaen, og så langt har bildet fått over 26 000 likerklikk og hundrevis av kommentarer. Til og med rapperen Aili Adalia lot seg inspirere av, Cardi B (25), la ut bildet på sin Instagramkonto.

Antrekket til Cardi B er fra Moschino, noe som også vil si at dette ikke er billig. Det samme gjelder også kjolen til Oscar-vinner Frances McDormand (60). Hennes kreasjon er signert Valentino, men du trenger faktisk ikke mer enn rundt 400 kroner for å gjenskape hennes look.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer