Met-galla:

Disse menneskene gjenskapte antrekk fra Met-gallaen

Bildene er hysteriske!

MET-GALLA: Rihannas pave-antrekk skapte massiv oppmerksomhet. Nå har hun laget antrekket hennes om en kake! FOTO: NTB Scanpix
MET-GALLA: Rihannas pave-antrekk skapte massiv oppmerksomhet. Nå har hun laget antrekket hennes om en kake! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Årets Met-galla fikk massevis av oppmerksomhet. Temaet for årets ball var «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination», og det var tydelig at flere av kjendisene hadde latt seg inspirere av det religiøse.

Rihanna (30) kom på den røde løperen i et antrekk som umiddelbart fikk oss til å tenke på paven, mens Sarah Jessica Parker (53) hadde et lite alter på hodet! Det må ha tatt timevis å stelle i stand disse ekstravagante antrekkene til kjendisene.

Vi ble derfor svært imponert da vi så hva fansen hadde klart å gjenskape på kun ett døgn! 5 år gamle Aili Adalia var blant dem som fulgte med på årets Met-galla og var raskt ute med å gjenskape sitt favorittantrekk.

KOPIERTE CARDI B: 5 år gamle Aili Adalia gjenskapte Met-galla-antrekket til Cardi B på kun en dag! Foto: Aili Adalia
KOPIERTE CARDI B: 5 år gamle Aili Adalia gjenskapte Met-galla-antrekket til Cardi B på kun en dag! Foto: Aili Adalia Vis mer

5-åringen publiserte dette bildet på sin Instagramkonto dagen etter gallaen, og så langt har bildet fått over 26 000 likerklikk og hundrevis av kommentarer. Til og med rapperen Aili Adalia lot seg inspirere av, Cardi B (25), la ut bildet på sin Instagramkonto.

Antrekket til Cardi B er fra Moschino, noe som også vil si at dette ikke er billig. Det samme gjelder også kjolen til Oscar-vinner Frances McDormand (60). Hennes kreasjon er signert Valentino, men du trenger faktisk ikke mer enn rundt 400 kroner for å gjenskape hennes look.

Det gjorde nemlig skuespilleren Tom Lenk. Han tok seg en tur på butikken etter Met-gallaen og kjøpte blant annet med seg vaskekluter, falske blomster og gaveposer. Plutselig satt han igjen med et antrekk som ligner svært på det fra Valentino.

Et innlegg delt av Tom Lenk (@tommylenk)

Ble gjort om til kake

At noen kom til å la seg inspirere av RIhannas pave-antrekk, kom ikke som noen overraskelse. Men at det skulle komme i form av en kake, ja - den så vi ikke komme. Instagramkontoen @geniuskitchen la ut en video hvor kakekunstneren @koalipops viser hvordan han lagde RIhannas Met-antrekk som en kake. Imponerende!

LES OGSÅ: Elleville antrekk fra Met-gallaen vi aldri glemmer

Disse Met-galla-antrekkene består av tusenvis av små detaljer. Nå har det gått over en uke siden kjendisene gikk på den røde løperen i New York og vi er fremdeles ikke ferdig med å studere antrekket til Sarah Jessica Parker.

Det var mange som sperret opp øynene da de så denne kjolen, og det var til og med noen som prøvde å kopiere looken. Det ble riktignok ikke helt som Dolce & Gabbana-kjolen til Parker, men et godt forsøk, vil vi si.

LES OGSÅ: Rollen som Carrie Bradshaw sto klar for en annen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer