Google trend:

Disse merkene har vi vært mest nysgjerrige på i 2017

Gjettet du riktig?

POPULÆRE MERKER: Nederst i saken kan du se en liste over hvilke merker nordmenn har søkt mest etter i 2017. FOTO: NTB Scanpix
POPULÆRE MERKER: Nederst i saken kan du se en liste over hvilke merker nordmenn har søkt mest etter i 2017. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er utrolig hvor mye man faktisk kan søke opp og få svar på. Men det som er enda mer utrolig er hva folk faktisk søker etter. Talkshow-verten Jimmy Fallon har faktisk gjort dette til en lek på showet sitt, hvor stjernene må gjette hva folk har søkt etter. Se video lenger ned i saken.

Men så er det jo de gangene vi også bare er nysgjerrige. For det er ikke alltid sånn at vi trenger svar på noe, men vi vil lese mer om en bestemt ting. Det kommer sikkert ikke som noen overraskelse for deg at Lothepus, Bitcoin og hvordan man kan lage slim topper noen av Google Trends lister. Men vi lurer også på hvilke merker folk har søkt på dette året.

LES OGSÅ: Julie (30) sa opp revisorjobben for å satse på t-skjorter

Derfor har Google Trends laget en liste til oss som viser nettopp dette. Overraskende nok er det ikke Gucci som topper listen. Det italienske motehuset har hatt et svært godt år og produsert klær og tilbehør som har fanget manges interesse. Men det er altså franske Louis Vuitton som ligger på førsteplass over hvilke merker vi søker etter her til lands.

Hvorfor blir vanskelig å si, men det er ikke til å stikke under en stol at franskmennene har laget et par vesker som er svært populære her til lands. Det samme har også Michael Kors gjort, som befinner seg på en andreplass. Men det er ikke bare de dyre merkene som ligger øverst på listen. På tredje- og fjerdeplass finner vi kjedebutikkene Lindex og Cubus!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer