Michael Kors

Disse Michael Kors-trendene kommer du antagelig til å få kjøpt i Norge

Kolleksjonen hans - og særlig veskene, selges flere steder. Se bilder fra visningen i New York.

MICHAEL KORS: Designeren viste en svært brukervennlig, men samtidig moderne kolleksjon med interessante detaljer. Foto: Scanpix
MICHAEL KORS: Designeren viste en svært brukervennlig, men samtidig moderne kolleksjon med interessante detaljer. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Michael Kors har blitt en designerfavoritt blant nordmenn. 

For ikke mange år siden var veskene hans noe alle skulle ha. Muligens fordi underlinjen til designeren, Michael Michael Kors, har en langt hyggeligere pris enn mange av de andre designerveskene. 

Men redaktør i Business Insider, Ashley Lutz, gikk nylig hardt ut mot designeren og sa at merket hans har mistet sin status som et av de kuleste i moteindustrien - nettopp fordi veskene og plaggene har blitt så tilgjengelige. 

Professor ved The Graduate School of Professional Studies ved The Fashion Institute of Technology i New York, Robin Lewis, skriver på sin blogg at akkurat denne formen for tilgjengelighet betyr døden for et slikt merke i moteindustrien.

Selv om noen kanskje har valgt å droppe Michael Kors-vesker og plagg som følge av dette, har det ikke betydd slutten for det amerikanske merket, og hvert fall ikke her i Norge. 

LES OGSÅ: Ser du hvilken veske som er billig og dyr?

Ifølge Stine Therese Strand, motejournalist i KK og HENNE, er det det rimeligere tilbehøret til Kors som har fått et «harry» stempel, men resten av kolleksjonen hans er fortsatt veldig populær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer