Nye samarbeid og butikkåpninger:

Disse motenyhetene må du få med deg

Fjällräven har sluppet samarbeid med Acne Studios og ny butikkjede har flyttet til Norge!

UKAS MOTENYHETER: Lurer du på hva som har skjedd på motefronten den siste tiden? Her har du alt oppsummert! Foto: Scanpix
UKAS MOTENYHETER: Lurer du på hva som har skjedd på motefronten den siste tiden? Her har du alt oppsummert! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

ACNE STUDIOS x FJÄLLRÄVEN

I startet av september kunne Acne Studios og sporty Fjällräven avsløre på sosiale medier at de har inngått et samarbeid, og nå er resultatet her! Acne har satt sin vri på klassiske FJällräven-plagg, som den lille sekken og de store vinterjakkene. Farger som blått, grønt og oransje går mye igjen og de har til og med fått inn disse fargene i et kamuflasjeprint.

ACNE STUDIOS x FJÄLLRÄVEN

GINA TRICOT LANSERER NYTT SAMARBEID

Det er ikke lenge siden Gina Tricot lanserte sitt første designsamarbeid med Anine Bing, og allerede nå er de klare for et nytt! Nå er det jentene bak Icona Pop, Aino Jawo og Caroline Hjelt, sin tur til å designe en kolleksjon. I en pressemelding skriver Gina Tricot at dette blir en «partysterk power-kolleksjon». Samarbeidet er i salg fra 25. oktober.

LES OGSÅ: Kickstart høsten med nytt treningstøy

MESSAGE TIL NORGE

Den danske multibrandkjeden Message har eksistert i Danmark i over 30 år, men det er først nå de har funnet sin vei til Norge. De har allerede åpnet fem butikker i landet, deriblant en i Bogstadveien i Oslo. Her finner du merker som Pavement, Second Female, Moves og mbyM!

Foto: Message
Foto: Message Vis mer

WOOD WOOD x MUMMITROLLET FOR SAVE THE CHILDREN

Wood Wood har laget en minikolleksjon for menn, kvinner og barn hvor hele fortjenesten vil gå til Save the Children. Til kolleksjonen har de brukt Mummitrollet som motiv og sammen med modellene i alle aldre (se bilde under) ble det hele ganske så søtt!

LES OGSÅ: Dette plagget er blant sesongens hotteste

Foto: Wood Wood
Foto: Wood Wood Vis mer

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE

H&M debuterer denne sesongen med høstkolleksjon i deres Conscious Exclusive-linje. Plaggene er laget i bærekraftige materialer, deriblant resirkulert kasjmir! I en pressemeldinger skriver H&M at de i tillegg har brukt rester fra den forrige kolleksjonen som kom i vår. Kolleksjonen kommer på nettbutikken deres 27. september.

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE

RODEBJER ÅPNER BUTIKK I OSLO

Prinsens gate i hovedstaden fortsetter å utvide seg og nestemann ut til å åpne opp sine butikkdører er Rodebjer. Mot slutten av september står butikken klar og vi gleder oss stort!

Psst: Skulle du befinne deg i disse trakter må du også ta turen innom den nye Zara-butikken i Karl Johan. Det var virkelig på tide at butikken ble større og nå er den helt fantastisk!

LES OGSÅ: Mona Berntsen er modell for RIhanna!

Foto: Rodebjer
Foto: Rodebjer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer