Negler:

Disse neglene tar mer og mer av på sosiale medier

Noe for deg?

NEGLER: Pasteller er en hot farge å ha på neglene denne sommeren, og vi ser mer og mer av det på sosiale medier. FOTO: Instagram
NEGLER: Pasteller er en hot farge å ha på neglene denne sommeren, og vi ser mer og mer av det på sosiale medier. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Vi nordmenn er jålete. Visste du at i 2015 brukte vi hele 10 milliarder kroner på hår og stylingtjenester? Og vi tror neppe at den summen ligger mye lavere i dag. Men om du trodde det bare var frisørbesøk vi bruker penger på, tar du feil.

Det å fikse neglene har nemlig blitt svært populært de siste årene. Og når prisene på nye akrylnegler har et prisspenn fra 300 til 1300 kroner i Oslo, er det ikke så rart at mange av oss får lyst på nye, freshe negler.

LES OGSÅ: Nå kan du legge concealer på neglene

#Jellynails

Noen av oss i KK-redaksjonen har selv gått fast for å få lange, vakre negler – inkludert meg selv. Jeg elsket å gå én gang i måneden for å få perfekte negler i ulike farger og fasonger.

Linn Himberg-Larsen, undervisningsansvarlig på Tone Lise Akademiet, har tidligere fortalt til KK at i sommer er det farger som nude/gråbeige og lyserosa/pastell som folk vil ha på neglene.

- Hva når det kommer til form og lengde på neglene?

- Det er fortsatt veldig trendy med korte negler, men de som vil føle seg litt mer «crazy» går gjerne for lange - noe som også er trendy. Smak og behag her, vil jeg si! Så er det veldig populært med en slags mandelform mot spissen hvis du har lange negler, og «squoval» hvis du har korte. Sistnevnte er en mellomting mellom firkantformet og oval, forklarer hun.

LES OGSÅ: Neglelakken som gjør at du ser brunere ut

Men det er ikke bare farge og form folk tester når det gjelder negler. De siste årene har vi sett mange rare trender komme å gå. Husker du da YouTube-stjernen Christine la 116 lag med neglelakk og videoen gikk viralt? Eller da «alle» skulle ha Nail art?

Vel, nå er det en helt annen negletrend som tar mer og mer av på sosiale medier, nemlig Jellynails. Hashtaggen #jellynails dukker stadig opp på Instagram, og Kylie Jenner er blant de som har kastet seg på trenden.

feelin girly 💕

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Men det er ikke bare neglene som nå skal være gjennomsiktige. Du husker kanskje da Kim Kardashian falt pladask for et skopar som var gjennomsiktige? Siden den gang har gjennomsiktige plagg og tilbehør blomstret opp i motebildet – og nå ser vi ofte både gjennomsiktige sko, jakker og vesker.

Denne sommeren har blant annet mange falt for det norske designet til Cala Jade og den gjennomsiktige totebagen Fruit & Veggie. Vi elsker den!

LES OGSÅ: Lowrianne (31) mistet nesten tommelen på grunn av falske negler

How do you like them apples🍎

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

My new favourite combo.

A post shared by Marianne Theodorsen 🤖 (@marianne_theodorsen) on

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer