NYHETER: Disse lekre plaggene får du får under 500-lappen
NYHETER: Disse lekre plaggene får du får under 500-lappen Vis mer

Mote

Disse nyhetene vil vi ha NÅ

... og de er alle under 500-lappen!

Vi vet ikke med dere, men vi har ikke klart å lukke shoppingfanene på telefonen vår de siste dagene! X-antall shoppingbagger er stappfulle og det eneste som mangler er å trykke bestill - det liker vi i alle fall å tro.

Nettbutikkene bugner av masse nyheter vi trenger NÅ, men lommeboken er ikke like «fan» av denne ettersalgsperioden. Den har nemlig fått kjørt seg godt i månedene som har vært, med både jul, bursdager, morsdag og «Valentines Day» (psst! Trenger du tips til «date»-antrekk? Sjekk ut disse!). 

Men det er jo ikke «bare bare» å holde seg unna alle de lekre nyhetene, spesielt nå som solen stikker frem i ny å ne og vårfølelsen sniker seg på. Hvem ønsker vel ikke å friske opp garderoben med et par «statement» stykker eller bare noen nye hverdagsklassikere med en moderne vri? Vel, vi klarer ikke å holde oss unna! Men må du, som oss, også ta hensyn til lommeboken? «No worries!»  Vi har satt en grense på 500 kroner plagget, og tro det eller ei, det er MYE fint å finne i butikkene for under 500-lappen!

LES OGSÅ: It-jenta Camille Charrière deler sine beste klestips

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: