I BUTIKK: Mary-Kate og Ashley Olsen var onsdag i Oslo for å lansere sin samarbeidskolleksjon med Bik Bok. Her ser du også KKs moteeksperter - Silje Pedersen, Nadine Monroe og Stine Therese Strand med noen av sine favorittplagg fra kolleksjonen.  Foto: Per Ervland
I BUTIKK: Mary-Kate og Ashley Olsen var onsdag i Oslo for å lansere sin samarbeidskolleksjon med Bik Bok. Her ser du også KKs moteeksperter - Silje Pedersen, Nadine Monroe og Stine Therese Strand med noen av sine favorittplagg fra kolleksjonen. Foto: Per Ervland Vis mer

Bik Bok

Disse plaggene bør du sikre deg

Moteekspertenes hotteste anbefalinger fra Olsen-tvillingenes Bik Bok-kolleksjon!

Publisert
Onsdag 7. august var det endelig klart for lanseringen av den første av i alt tre samarbeidskolleksjoner kjendistvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen (27) har laget for Bik Bok.

Og hundrevis av spente fashionistaer og fans hadde selvsagt møtt opp utenfor Bik Boks hovedbutikk på Karl Johan i håp om å få treffe stjernene, som kom til Oslo i anledning lanseringen.


Tvillingene er nemlig ikke bare berømte skuespillere og designere, men har også gjort det stort som internasjonale moteikoner.

Se bilder fra arrangementet nedenfor:


Og med sine eksentriske, og høyst individuelle klesstiler, er Mary-Kate og Ashley forbilder for mange motebevisste kvinner verden rundt. Derfor er det også knyttet store forventninger til samarbeidskolleksjonene for Bik Bok.

Se detalj-bilder av plaggene nedenfor:
(Foto: Per Ervland)


Moteekspertens anbefalinger


KK.no har tidligere fått ta en sniktitt på plaggene fra den første kolleksjonen, og var også tilstede da Mary-Kate og Ashley åpnet lanseringseventet på Karl Johan.

Og dersom du er usikker på hvilke av plaggene som er «sikre» kjøp for høsten, har KK.no selvsagt noen gode tips til deg.

Vi har fått KKs mote- og skjønnhetsredaktør - Silje Pedersen, stylist og motejournalist Nadine Monroe og motejournalist Stine Therese Strand til å si hva de mener er de sikreste kjøpene fra den nye kolleksjonen.

Sjekk ut deres tips nedenfor:


1. Kåpe med glidelåsdetaljer (1499 kroner)


- En svart kåpe er en god høstinvestering. Det jeg liker spesielt ved denne, er at den kan brukes på flere måter. Du kan enten bruke den som den er, hengende over skulderen eller ta av den nederste delen og bruke den som en kort jakke. Her er stylingmulighetene uendelige og du får mye for pengene. Selve snittet er klassisk, men de tøffe glidelåsdetaljene gjør looken mer edgy. Den er også i ull og holder god kvalitet. Dette er et plagg som gjenspeiler tvillingenes stil, og som jeg lett ser både Ashley og Mary-Kate Olsen style på hver sin helt spesielle måte, sier Silje Pedersen.

- Dette er en klassisk kåpe med oppdaterte og kule detaljer. Kåpen er et veldig riktig plagg å investere i denne høsten. Glidelåsdetaljer er trendy, sier Nadine Monroe.

- Kåpen er sesongens store it-plagg, og jeg synes det er gøy at det blir satt litt ekstra fokus på yttertøyet, som gjør veldig mye for stilen i vinterhalvåret her i Norge. Kåpen er både anvendelig og stilren, men har samtidig glidelåsdetaljen som gir den «det lille ekstra». Stort pluss at den både kan brukes som kort jakke og lang kåpe ved hjelp av glidelåsen! sier Stine Therese Strand.

LES OGSÅ: Ser du forskjell på kjendistvillingene?


2. Rutete skjorte (499 kroner)


- En rutete skjorte er et av sesongens største must. Grunge og punk er tilbake i motebildet denne høsten, og du får enkelt den røffe stilen med en rutete skjorte, et par skinnbukser og en t-skjorte. Knyt gjerne skjorta rundt livet, som sett hos designere som Saint Laurent og Mardou & Dean, sier Pedersen.

- Ruter og flanell glir rett inn i den trendy grungestilen som er veldig aktuell i høst. Plagget kan også rocke opp et ellers så pyntelig antrekk, som den lille sorte, for eksempel, sier Monroe.

- Ruter er høstens desidert største mønster, og disse skjortene passer rett inn i grungestilen som er en av sesongens heteste trender. Skjortene kan brukes åpne med en enkel T-skjorte under, lukket til et par skinnbukser eller knytes rundt livet som vi så på flere av visningene. Skjorten blir finest med opprullede ermer for en avslappet stil, sier Strand.

LES OGSÅ: På tide å rydde bort stripene


3. Svart skjørt med glidelås (499 kroner)


- Det er fortsatt hot med glidelåsdetaljer og et skjørt som dette kan brukes på mange måter. Spesielt fint sammen med en oversized strikkegenser og sesongens it-boots, knehøye støvletter.

- Skjørt er også en stor trend, hvor lengder og fasonger varierer. Her ser vi igjen glidelåsen som rocker opp skjørtet og asymmetriske skjæringer som gjør skjørtet mer spennende. Skjørtets lengde kapper ikke beina rett av, men har en fin balanse av korte og lange lengder. Den forlenger og skjuler, sier Monroe.

- Det asymmetriske skjørtet er fint både til bare ben og til sorte, tette strømpebukser. Volum og oversizede plagg vil vi se mye av i høst, og til en stor genser er det fint med en smal underdel, som for eksempel dette skjørtet, sier Strand.
LES OGSÅ: Skoene du kan ta frem igjen nå

Moteekspertenes favoritter

Silje:
- Min absolutte favoritt er faktisk det bohemske skjerfet. Det synes jeg spesielt gjenspeiler stilen til begge Olsen-tvillingene. Jeg liker både mønsteret og frynsene, og et skjerf kan gjøre så utrolig mye for et antrekk! Bare ta det over en enkel t-skjorte og et par jeans, og vips så har du stilen i boks.

Nadine:
- Min favoritt er den sorte blondeblusen fra kolleksjonen. Den vil gjøre seg til smale sorte jeans eller en skinnbukse. Blusen vil romantisere den harde, rocka looken – gjøre den mykere. Den er også fin til blyantskjørt eller vide skjørt med litt høyt liv. Velg knelangt eller kort.

Stine Therese:
- Utenom de tre plaggene vi allerede har nevnt, har jeg et godt øye til den grå strikkegenseren med høy hals. Den er i lammeullblanding, og vil gjøre at jeg holder på varmen hele vinteren gjennom. Tror absolutt at det er et plagg som vil bli mye brukt, og som passer inn i mange ulike garderober. Genseren blir fin til både jeans, skinnbukse og skjørt.

LES OGSÅ: Detaljen som gjør sommerkjolen komplett

LEKKER KÅPE: Silje Pedersen prøver den svarte kåpen med glidelåsdetaljer.  Foto: Per Ervland
LEKKER KÅPE: Silje Pedersen prøver den svarte kåpen med glidelåsdetaljer. Foto: Per Ervland Vis mer
SVART KÅPE: En svart kåpe er et must denne sesongen, og denne kan faktisk gjøres kort ved å ta opp glidelåsen.  Foto: Bik Bok
SVART KÅPE: En svart kåpe er et must denne sesongen, og denne kan faktisk gjøres kort ved å ta opp glidelåsen. Foto: Bik Bok Vis mer
RUTER ER TILBAKE: Den rutede flanellsinspirerte skjorta er for alvor tilbake denne sesongen.  Foto: Bik Bok
RUTER ER TILBAKE: Den rutede flanellsinspirerte skjorta er for alvor tilbake denne sesongen. Foto: Bik Bok Vis mer
PASSER TIL ALT: Et svart skjørt er røft til både strømpebukser og med bare bein. Kombiner gjerne med en stor strikkegenser.  Foto: Bik Bok
PASSER TIL ALT: Et svart skjørt er røft til både strømpebukser og med bare bein. Kombiner gjerne med en stor strikkegenser. Foto: Bik Bok Vis mer
SILJES FAVORITT: Siljes favoritt er dette lekre skjerfet, som er i tro Olsen-stil.  Foto: Per Ervland
SILJES FAVORITT: Siljes favoritt er dette lekre skjerfet, som er i tro Olsen-stil. Foto: Per Ervland Vis mer
NADINES FAVORITT: Nadine falt for denne lekre, svarte blondeblusen.  Foto: Per Ervland
NADINES FAVORITT: Nadine falt for denne lekre, svarte blondeblusen. Foto: Per Ervland Vis mer
STINE THERESES FAVORITT: Stine elsker denne grå, lett høyhalsede genseren.  Foto: Per Ervland
STINE THERESES FAVORITT: Stine elsker denne grå, lett høyhalsede genseren. Foto: Per Ervland Vis mer
SIGNERTE AUTOGRAFER: Kjendistvillingene var tilstede i Bik Boks butikk på Karl Johan for å vise frem kolleksjonen og snakke med fans. Foto: Per Ervland
SIGNERTE AUTOGRAFER: Kjendistvillingene var tilstede i Bik Boks butikk på Karl Johan for å vise frem kolleksjonen og snakke med fans. Foto: Per Ervland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer