TOMMY HILFIGER AW14: Så godt som alle modellene var ikledd ruter på Hilfigers siste visning. Så du kan trygt spare de rutete plaggene dine til neste høst, og det samme gjelder parkasen og toppluen. Foto: All Over Press
TOMMY HILFIGER AW14: Så godt som alle modellene var ikledd ruter på Hilfigers siste visning. Så du kan trygt spare de rutete plaggene dine til neste høst, og det samme gjelder parkasen og toppluen. Foto: All Over Press Vis mer

Ruter

Disse plaggene bør du spare på

Du kan helt klart ta vare på både de rutete favorittplaggene dine, parkasen og toppluen, i følge Tommy Hilfiger.

Publisert

Rutene var det mest populære mønsteret forrige sesong, men det er absolutt ingen grunn til å pakke bort de rutete favorittplaggene dine ennå.

Den amerikanse designeren Tommy Hilfiger (62) viet så godt som hele sin høst- og vintervisning til mønsteret, så du kan trygt ta frem klærne du investerte i i fjor og fortsatt være helt på trend - også til neste høst.

LES OGSÅ: De hotteste visningene fra New York Fashion Week

Rutene holder stand

Den norske designerduoen Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors som står bak suksessmerket Mardou & Dean, tipset i fjor KKs lesere om å investere i en rutete skjorte.

Og fulgte du rådet deres, kan du helt klart bruke skjorten også neste høst. Det gjelder selvfølgelig også for andre rutene plagg, som for eksempel kåpen som var en stor hit forrige sesong.

Bare se så fine Hilfigers modeller var i mønsteret under visningen i New York:

LES OGSÅ: Slik blir høsten hos Moods of Norway

Dette kan du også spare på

Det var flere garderobefavoritter som gikk igjen på catwalken hos Tommy Hilfiger under moteuken i New York, og flere av disse tingene har du helt sikkert allerede i skapet.

Blant annet var både parkasen og strikkede luer med dusk sterkt representert i kolleksjonen.

PARKAS OG TOPPLUE: Tommy Hilfiger viste to klassikere som mange av oss har i skapet. Foto: All Over Press
PARKAS OG TOPPLUE: Tommy Hilfiger viste to klassikere som mange av oss har i skapet. Foto: All Over Press Vis mer

Så om du eier et rutete plagg, en parkas eller en topplue, er du med andre ord godt rustet for høsten 2014.

LES OGSÅ: Se høstvisningen til norske Mardou & Dean her

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer