Høstmote:

Disse plaggene kjøper moteprofilene i høst

La deg inspirere av disse sju stilsikre damene.

LA DEG INSPIRERE: Vi har spurt sju kule damer - blant annet Nina Sandbech (bildet) - om hva de satser på denne motesesongen. Foto: Scanpix
LA DEG INSPIRERE: Vi har spurt sju kule damer - blant annet Nina Sandbech (bildet) - om hva de satser på denne motesesongen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten byr på svært mange godbiter når det kommer til klær, sko og tilbehør. Vi elsker denne sesongen og tar gjerne imot tips til hva vi bør setter denne motehøsten.

Derfor har vi spurt sju kule damer om hva de er på jakt etter denne sesongen.

Ingeborg Heldal

KKs ansvarlige redaktør

Hvert år kan vi hente ut flere trender for høstsesongen, og ofte kan de være ganske så forskjellige! I år ser vi blant annet mye til den herreinspirerte stilen, men også innslag fra Dynastiet. Det passer Ingeborg Heldal svært godt.

– Mye av det jeg har i garderoben passer fint inn i høstens trendbilde, så jeg skal fortsette å bo i leopardjakken og tweedkåpen som allerede henger i skapet. Men jeg kjenner at jeg ønsker meg en paljettkjole med dyp v og skulderputer, så jeg går nok på en glitresmell i år, sier Heldal og fortsetter:

– Ingenting gir meg mer mote-grøsse-glede enn klær som ser ut som de er hentet rett ut av garderoben til Alexis i Dynastiet. Jeg ønsker meg også en fin choker, og synes det er gøy at de gjør et comeback.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.