Høstmote:

Disse plaggene kjøper moteprofilene i høst

La deg inspirere av disse sju stilsikre damene.

LA DEG INSPIRERE: Vi har spurt sju kule damer - blant annet Nina Sandbech (bildet) - om hva de satser på denne motesesongen. Foto: Scanpix
LA DEG INSPIRERE: Vi har spurt sju kule damer - blant annet Nina Sandbech (bildet) - om hva de satser på denne motesesongen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten byr på svært mange godbiter når det kommer til klær, sko og tilbehør. Vi elsker denne sesongen og tar gjerne imot tips til hva vi bør setter denne motehøsten.

Derfor har vi spurt sju kule damer om hva de er på jakt etter denne sesongen.

Ingeborg Heldal

KKs ansvarlige redaktør

Hvert år kan vi hente ut flere trender for høstsesongen, og ofte kan de være ganske så forskjellige! I år ser vi blant annet mye til den herreinspirerte stilen, men også innslag fra Dynastiet. Det passer Ingeborg Heldal svært godt.

– Mye av det jeg har i garderoben passer fint inn i høstens trendbilde, så jeg skal fortsette å bo i leopardjakken og tweedkåpen som allerede henger i skapet. Men jeg kjenner at jeg ønsker meg en paljettkjole med dyp v og skulderputer, så jeg går nok på en glitresmell i år, sier Heldal og fortsetter:

– Ingenting gir meg mer mote-grøsse-glede enn klær som ser ut som de er hentet rett ut av garderoben til Alexis i Dynastiet. Jeg ønsker meg også en fin choker, og synes det er gøy at de gjør et comeback.

Afaf Ali

stylist og motekonsulent

– Jeg har tenkt å investere i en skinnfrakk som skal vare resten av livet. En i ekte Bottega Veneta-stil! Jeg har gått gatelangs i Cannes, Antibes og Palma for å finne den uten hell, sier Ali og fortsetter:

BOTTEGA VENETA. Foto: Scanpix
BOTTEGA VENETA. Foto: Scanpix Vis mer

– En herreinspirert dressjakke står også høyt på ønskelisten. Det er noe alle bør ha i klesskapet sitt, tipser stylisten.

Katrine Kvalsund

Fashion Manager og partner i THIS IS PR

– Jeg elsker starten på en sesong med nye kolleksjoner i butikk, men siden planen er å shoppe mindre er jeg alltid på jakt etter gode klassikere som man alltid kan ha i skapet, forteller Katrine Kvalsund i THIS IS PR.

Denne høsten skal hun derfor investere i en herreinspirert blazer med litt ekstra brede skuldre.

– En blazer er en sikker vinner og jeg styler den til både skjørt, kjoler og jeans. Helst med joggesko til. Fretex har mange kule og jeg elsker å gå på skattejakt i deres butikker.

ISABEL MARANT. Foto: Scanpix
ISABEL MARANT. Foto: Scanpix Vis mer

Ida Broen

influenser og kreativ konsulent

Vi har allerede snakket med kule Ida Broen om hvilke sneakers man bør se etter i år. Men hva bør man bruke til skoene?

Disse plaggene kjøper moteprofilene i høst

– Kule sett i ulike farger som man kan bruke både på jobb og til fest. Se gjerne etter sett i ulike materialer. Dette, sammen med et par sneakers, er noe man bør se etter i høst.

VIA ASOS.COM: Bukse og overdel fra Collusion, kr 250 og 225.
VIA ASOS.COM: Bukse og overdel fra Collusion, kr 250 og 225. Vis mer

Elise Alexandra Gulbrandsen

MinMote-leder

På Elise Alexandra Gulbrandsens ønskeliste denne høsten er det et par ting som står høyt. Blant annet Misu-vesken fra norske Cala Jade. Helt siden hun så den for første gang har hun vært solgt, og heldigvis dukket den opp i gjenbruksappen Tise.

– Jeg prøver å begrense shoppingen til å kun handle brukt eller på salg, selv om det er fristelser over alt.

MINMOTE-LEDER: Elise Alexandra Gulbrandsen. Foto: Privat
MINMOTE-LEDER: Elise Alexandra Gulbrandsen. Foto: Privat Vis mer

Blant fristelsene denne høsten er en jakke fra Acne Studios.

– Stylingen med skjerf som skaut og solbriller beskriver hvordan jeg vil gå kledd når det blir enda kaldere. Om høsten blir uniformen alltid deilig strikk som jeg bruker med mine vintagejeans fra Levis og helst kombinerer med en kul og varm jakke som denne.

ACNE STUDIOS. Foto: Produsenten
ACNE STUDIOS. Foto: Produsenten Vis mer

Line Varner

Designer og eier av Line of Oslo

Denne høsten skal Line bruke både jeans og en oversized cordbukse med joggesko eller boots, og for å toppe det hele må hun ha en skikkelig god fuskepels.

– Den skal helst være lang slik at jeg kan gjemme meg bort i den, men samtidig føle meg bra og elegant!

Nina Sandbech

Influenser

– Jeg ser etter den perfekte skinnbuksen, gjerne i en farge for å sprite opp høstpalletten og med litt 80-talls stil, som jeg kan bruke til store strikkagensere og noen kule heels.

Disse plaggene kjøper moteprofilene i høst
Disse plaggene kjøper moteprofilene i høst
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer