Rød Løper

Disse rød løper-antrekkene vil vi aldri se igjen

Beyonce kommer faktisk på listen TO ganger.

VERST KLEDD: Beyonces antrekk under Met-gallaen er ett av to antrekk som gjør at hun havner på årets verst kledde-liste. Unnskyld, Beyonce. Foto: Afp
VERST KLEDD: Beyonces antrekk under Met-gallaen er ett av to antrekk som gjør at hun havner på årets verst kledde-liste. Unnskyld, Beyonce. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok en grunn til at de mer ukjente stjernene ofte stiller opp i litt mer vågale og helsprøe antrekk på den røde løperen. Spaserer de foran fotoveggen før en prisutdeling i et antrekk som for kjeven din til å rase ned i gulvet, er det ikke lenge før blitzregnet tar helt av. Dette har selvfølgelig skjedd i 2016 også. 

I år har vi sett noen helt elleville antrekk gå ned den røde løperen, og med ett så visste vi plutselig hvem Dencia, Manika og Z LaLa var. Disse tre damene er blant dem som har hatt på seg noe av det verste vi har sett på den røde løperen. Beklager damer, men hverken Jan Thomas eller jeg kommer til å rulle terningkast 6 her. Det som kanskje kan overraske mange derimot, er at musikkdronningen selv Beyonce (35) havner på listen vår hele to ganger!

LES OGSÅ: Beyonce har forlovelsesring til 40 millioner kroner

Under årets Met-galla, som ofte byr på antrekk som er liten utenom det vanlige, stilte hun nemlig opp i en ferskenfarget latexkjole. Og vi trodde faktisk Beyonce kunne kle alt, men der tok vi feil. Dette ble dessverre ikke fulltreffer, Queen B. Plutselig så var det duket for en ny prisutdeling, og MTV VMAs sto for tur. Beyonce møtte opp på den røde løperen sammen med datteren Blu Ivy (5), og selv om hele øyeblikket var SÅ søtt, kan vi ikke si det samme om antrekket til superstjernen. Dette blir bare litt for kostymete, Beyonce. 

Noen andre kjente damer du sikkert har hørt om som havner på denne listen, er Madonna (som viste både det ene og det andre på den røde løperen under Met-gallaen) (58), Katy Perry (32), Heidi Klum (43) (har du forresten satt alle hennes gjennomførte og sjokkerende Halloween-antrekk?) og Amy Schumer (35). For de to sistnevnte er det nødvendigvis ikke sånn at antrekket er så forferdelig grusomt, men passform er bare helt off! En kjole kan være helt nydelig, men sitter den feil, så kan det gå galt. Og det har det gjort her. Sjekk ut alle rød løper-antrekkene fra 2016 som ikke gikk så bra i karusellen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer