Sag Awards

Disse SAG Awards-kjolene går aldri i glemmeboka

Har du en favoritt?

SAG AWARDS: Lupita Nyong'o stråler på den røde løperen i 2015 i denne kjolen fra Elie Saab. Foto: Afp
SAG AWARDS: Lupita Nyong'o stråler på den røde løperen i 2015 i denne kjolen fra Elie Saab. Foto: Afp Vis mer
Publisert

SAG (Screen Actors Guild) Awards er nok ikke like kjent for alle slik som Golden Globes og Oscar-utdelingen er. Men, den er faktisk en av våre favoritter! Det er nemlig her vi finner flere av våre favorittantrekk fra den røde løperen.

Januar og februar er to hektiske måneder fylt med røde løpere, og noen av de gjeveste prisene deles ut i løpet av disse månedene - spesielt for film og tv - med unntak av Grammy Awards.

27. januar er det duket for en ny runde med Screen Actors Guild Awards, og vi varmer opp til prisutdelingen ved å se på noen av de flotte antrekkene fra tidligere år.

LES OGSÅ: Bebe Rexha: - Designere vil ikke kle meg opp fordi jeg er en størrelse 38

JULIANNE MOORE

Vakre Julianne (58)! En av våre rød løper-favoritter gjennom så mange år. I 2015 hadde hun på seg en fantastisk grønn kjole fra Givenchy og kombinerte det hele med et par lilla Chopard-øredobber. Sånn skal det gjøres!

LES OGSÅ: 2018s beste (og verste) rød løper-øyeblikk!

Julianne Moore. Foto: Scanpix
Julianne Moore. Foto: Scanpix Vis mer

DANAI GURIRA

Trenger man egentlig forklare hvorfor denne havner på listen over uforglemmelige SAG-kjoler? Vi elsker hvordan kjolen er enkel nedentil og SÅ mye oventil! ELSKER!

Danai Gurira. Foto: Scanpix
Danai Gurira. Foto: Scanpix Vis mer

MARGOT ROBBIE

Wow! Robbie strålte virkelig i denne fantastiske kjolen under fjorårets utdeling. Det er sjelden du ser skuespilleren i store ballkjoler, men det går virkelig helt fint når du tar fram slike kjoler fra klesskapet!

Margot Robbie. Foto: Scanpix
Margot Robbie. Foto: Scanpix Vis mer

YARA SHAHIDI

Den unge skuespilleren skuffet selvfølgelig ikke under fjorårets SAG Awards. Det er alltid spennende å se kreasjoner som denne på den røde løperen.

Yara Shahidi. Foto: Scanpix
Yara Shahidi. Foto: Scanpix Vis mer

REESE WITHERSPOON

Reese Witherspoon velger gjerne en hvit kjole til den røde løperen, og som oftest sitter de som støpt! Det gjør så absolutt denne kjolen fra SAG Awards i 2015.

2015: Reese Witherspoon er så vakker i denne hvite kjolen. Foto: Afp
2015: Reese Witherspoon er så vakker i denne hvite kjolen. Foto: Afp Vis mer

CLAIRE DANES

Nok en grønn favoritt fra SAG Awards. Claire Danes' (39) Marc jacobs kjole fra 2015 sitter på henne som et skudd. Vi elsker de lekre detaljene i livet og rundt halsen.

Claire Danes. Foto: Scanpix
Claire Danes. Foto: Scanpix Vis mer

MARGOT ROBBIE

Denne fantastiske kreasjonen fra Miu Miu ser helt nydelig ut på Margot Robbie (28). Kjolen i seg selv er ganske enkel, men med litt fjær og strass blir det som en drøm!

LES OGSÅ: 25000 kroner skiller disse antrekkene. Ser du hva som er dyrest?

Margot Robbie. Foto: Scanpix
Margot Robbie. Foto: Scanpix Vis mer

SAOIRSE RONAN

Vi trekker ofte frem denne irske skuespilleren når vi oppsummerer ulike prisutdelinger. Saoirse Ronan (24) skuffer sjelden og det gjorde hun heller ikke under SAG Awards i 2018. Kjole fra Louis Vuitton og sko fra Christian Louboutin.

Saoirse Ronan. Foto: Scanpix
Saoirse Ronan. Foto: Scanpix Vis mer

NINA DOBREV

I 2013 kom Nina Dobrev (30) inn på den røde SAG Awards-løperen som et friskt pust. Denne knallrosa kjolen fra Elie Saab sitter som støpt på henne! Denne kjolen kunne hun fint brukt i 2019, men da skulle vi gjerne sett den med en litt mer edgy frisyre. Alt kler den smukke!

LES OGSÅ: 3 mønster vi har tro på denne sesongen

Nina Dobrev. Foto: Scanpix
Nina Dobrev. Foto: Scanpix Vis mer

ALICIA VIKANDER

En av våre favorittskuespillere kommer fra Sverige! Alicia Vikander (30) har tatt Hollywood med storm. Ikke bare for sine fantastiske skuespillerprestasjoner, men hun har blitt litt av et stilikon for mange. Her er hun i en skikkelig kul kjole fra Louis Vuitton.

Alicia Vikander. Foto: Scanpix
Alicia Vikander. Foto: Scanpix Vis mer

REESE WITHERSPOON

Wow! Reese Witherspoon (42) stråler i denne grønne kreasjonen fra Zac Posen. Denne kjolen er som skapt for skuespilleren. Vi gleder oss til å se henne på den røde løperen igjen!

LES OGSÅ: Dette bildet av Reese Witherspoon og familien får massiv oppmerksomhet!

Reese Witherspoon. Foto: Scanpix
Reese Witherspoon. Foto: Scanpix Vis mer

EMMA STONE

Også Emma Stone (30) havner ofte på våre best kledde-lister fra ulike prisutdelinger. Til SAG Awards i 2015 gikk hun for denne lekre blazerkjolen med slep fra Dior! Hun toppet det hele med røde lepper og negler.

Emma Stone. Foto: Scanpix
Emma Stone. Foto: Scanpix Vis mer

YARA SHAHIDI

Vi er ganske sikre på at vi kommer til å se unge Yara Shahidi (18) på den røde løperen i mange år framover. Og det gleder vi oss til! Stjerneskuddet har alltid på seg de kuleste antrekkene! Bare se på denne svarte jumpsuiten fra Ralph Lauren:

Yara Shahidi. Foto: Scanpix
Yara Shahidi. Foto: Scanpix Vis mer

LEA MICHELE

«Glee»-stjernen Lea Michele (32) har litt av et gudinne-øyeblikk i denne glitrende kjolen fra Oscar de la Renta. Det enkleste er ofte det beste, og det beviser sangeren og skuespilleren her!

LES OGSÅ: Skuespiller kom i jeans på rød løper!

Lea Michele. Foto: Scanpix
Lea Michele. Foto: Scanpix Vis mer

AMY ADAMS

Vi er spesielt svake for kombinasjonen av rødt hår og blått antrekk. Bare se så magisk det blir! Amy Adams' (44) kjole har i tillegg noen utrolig flotte detaljer som kler henne så godt. Vi elsker vintage Hollywood-glam looken hun går for her i 2014.

Amy Adams. Foto: Scanpix
Amy Adams. Foto: Scanpix Vis mer

BRIE LARSON

Et Gucci-øyeblikk på den røde løperen slår sjelden feil - hvert fall i våre øyne! Brie Larsons (29) kjole under fjorårets SAG Awards har så mange fantastiske detaljer. Bare legg merke til perlene som går rundt kjolen.

LES OGSÅ: Gjør blå maskara comeback her?

Brie Larson. Foto: Scanpix
Brie Larson. Foto: Scanpix Vis mer

DIANE KRUGER

Skuespilleren fikk mye ros for fargen hun valgte under SAG Awards i 2010. Noe vi forstår veldig godt! Ikke mange klarer å bære denne fargen slik som Diane Kruger (42) gjør her.

Diane Kruger. Foto: Scanpix
Diane Kruger. Foto: Scanpix Vis mer

KATE WINSLET

Vi har sagt det før og vi sier det igjen: Denne kjolen sitter som støpt på skuespilleren Kate Winslet (43)! Den dype, grønne fargen på denne Giorgio Armani-kjolen er helt nydelig, og vi elsker hvordan smykkene plukker opp fargen.

LES OGSÅ: Blir dette årets store trendfarge?

Kate Winslet. Foto: Scanpix
Kate Winslet. Foto: Scanpix Vis mer

LUPITA NYONG'O

Hennes navn blir ofte nevnt når vi oppsummerer de mange prisutdelingene som finner sted i januar og februar. Nyong'o er ikke redd for å prøve sterke farger og spennende utsmykninger - noe vi så et svært godt eksempel på da hun brukte denne Gucci-kjolen i 2014.

Lupita Nyong'o. Foto: Scanpix
Lupita Nyong'o. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her gir Meryl Streep Donald Trump et stikk under Golden Globes

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer