Oslo Runway Designere

Disse skal ha visning under årets første Oslo Runway

7. februar braker det løs!

OSLO RUNWAY: Den norske moteuken er i gang! Her fra fjorårets Oslo Runway. Foto: Oslo Runway
OSLO RUNWAY: Den norske moteuken er i gang! Her fra fjorårets Oslo Runway. Foto: Oslo Runway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nytt år, nye kolleksjoner. Selv om vi gleder oss til moteukene i noen av verdens største storbyer, er det stas når våre norske designere får vist seg fram. Oslo Runway har fått mye skryt for å ha bidratt til å løfte norsk mote, men har også brukt kulturelle severdigheter i hovedstaden for å skape en ramme rund moten. Tidligere har lokaler som Kulturkirken Jakob, Sentralen og Operahuset blitt brukt, men i år legger de til nok et visningssted. I år vil faktisk Munchmuseet tas i bruk, og Gitte Skilbred, marked- og kommunikasjonsdirektør ved Munchmuseet, sier til KK.no at de gleder seg veldig til februar.

- Det er spennende med kreative gjester, og det er god grunn til å ha høye forventninger når designmiljøet skal utfolde seg i Munchmuseet. Visningene vil foregå i museets festsal. Der henger Munchs monumental verk Solen og Forskerne, har hun tidligere sagt til KK.no.

LES OGSÅ: Streetstyle fra Oslo Runway

Årets designere

Sentralen vil også i år tas i bruk, og designere som Moods Of Norway, Cathrine Hammel, byTiMo og Tom Wood er dem som kommer til å vise frem sine kolleksjoner her. Tom Wood er den eneste nye designeren på Oslo Runways liste i år. Men det er ikke akkurat sånn at navnet er nytt. Tom Wood har gjort stor suksess, blant annet med ringene sine som har vært en stor hit. Vi gleder oss til å se hva de har å by på nå!

Anne Karine Thorbjørnsen, Elisabeth Stray Pedersen, Veronica B. Vallenes, Admir Batlak og Iben kommer tilbake for nok en sesong. FWSS (Fall Winter Spring Summer) står derimot ikke på listen over designerne som skal vise frem sine kolleksjoner for høsten 2017. FWSS viste en fantastisk vårkolleksjon da Oslo Runway gikk av stabelen i høst (se bilde øverst i saken), og vi skulle gjerne ha ønsket å se dem igjen i februar! 

LES OGSÅ: Her er alle høydepunktene fra moteuken i Paris

HOLZWEILER: Det populære merket kommer tilbake til Oslo Runway for nok en visning. Foto: Oslo Runway
HOLZWEILER: Det populære merket kommer tilbake til Oslo Runway for nok en visning. Foto: Oslo Runway Vis mer

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer