Streetstyle

Disse skandinaviske jentene blir stadig knipset av Vogue og Harpers Bazaar

Streetstylefotografene elsker å knipse antrekkene deres!

Street style, bloggers Janka Polliani and Darja Barannik arriving at Hermes Spring Summer 2017 show held at Garde Republicaine, in Paris, France, on October 3, 2016. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM Foto: Abaca
Street style, bloggers Janka Polliani and Darja Barannik arriving at Hermes Spring Summer 2017 show held at Garde Republicaine, in Paris, France, on October 3, 2016. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De norske, svenske og danske jentene gjør det svært godt ute i moteverdenen. Etter hver eneste moteuke på vår- og høstparten, ligger det bilder strødd av dem på nettsidene til noen av verdens største motemagasiner. Som blant annet Vogue og Harper's Bazaar! Danske Pernille Teisbæk er blant dem som har gjort det særdeles godt, og begynner å bli et ganske så kjent navn verden over. Norske Janka Polliani setter også Norge enda mer på kartet etter at hun ble programleder for Top Model Skandinavia.

LES OGSÅ: Ble kalt usunt forbilde - slik svarer Janka Polliani på kroppskritikken

Her til lands har det blitt business å drive med blogg, og dette gir mange jenter muligheten til å delta på moteukene i New York, London, Milano og Paris, og selvfølgelig de i Stockholm, København og Oslo. Og under disse moteukene er det nesten likeså viktig å bli knipset av streetstylefotografene som det er å delta på visningene. For det er på gaten man ofte finner inspirasjonen for sesongen vi er inne i nettopp nå, og her stiller selvfølgelig våre skandinaviske representanter opp og serverer oss noen fantastiske streetstyleantrekk. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer