Skjønnhetsprodukter:

Disse skjønnhetsfavorittene tar KK-redaksjonen med seg på ferie

Her er skjønnhetsproduktene vi ikke klarer oss uten.

SKJØNNHETSPRODUKTER: Vi har plukket ut våre feriefavoritter! Foto: NTB Scanpix
SKJØNNHETSPRODUKTER: Vi har plukket ut våre feriefavoritter! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi begynner å gjøre oss klare for ferie her i redaksjonen. Noen har allerede hatt en uke her og der, mens andre har ventet på juli måned i lang, lang tid. Selv om kofferten ennå ikke er ferdig pakket, er vi ganske så klar over hva som skal være med på årets ferie.

Spesielt når det kommer til skjønnhetsprodukter! I tillegg til en rekke sommerkjoler og lekkert badetøy, må man jo ha med favorittene fra baderomshyllen. Lurer du på hva vi har tenkt til å pakke ned i kofferten? Da kan du ta en titt her:

LES OGSÅ: Her er skjønnhetsnyhetene du bør få med deg denne uken

Ingeborg Heldal

Ansvarlig redaktør

Jeg skal på ferie til Italia i sommer, hvor det blir mye soling og bassengliv. Dette bærer naturlig nok toalettmappen min preg av. Jeg er superstreng når det kommer til solbeskyttelse, og mine favoritter denne sommeren er produktene til det økologiske merket Rudolph Care. Jeg brukte dem også på Bali i fjor, og ble ikke solbrent en eneste gang.

I tillegg har jeg gått til innkjøp av den mest ekstravagante «luftmadrassen» i historien. Det er egentlig helt tullete, men jeg bare MÅTTE ha den. Den er så glamorøs og stor, og det er rom for egen bar foran. Dette blir prikken over i’en i sommer!

Malin Gaden

Journalist

Årets ferie består av mye sol og bad, og det merker jeg på håret mitt. Det blir fort noen floker her og der, og da er det viktig med en god børste. Tangle Teezer har kommet med en variant med ordentlig håndtak, så den gleder jeg meg til å prøve. Da må selvfølgelig også en god hårkur med, i tillegg til en ansiktsolje jeg har falt pladask for, litt sminke til kvelden, en parfyme i en deilig sommerduft og selvfølgelig et par solbriller som setter kronen på verket.

LES OGSÅ: Marte Bratberg deler sine morgenrutiner og beste skjønnhetstips

Mina Helene Knudsen

Sosiale medier-ansvarlig

I sommer skal jeg både til Sørlandet, Danmark og Budapest - så jeg må pakke litt for alt. Det er visse ting jeg alltid må ha med meg når jeg skal på ferie. En solhatt er kanskje ikke definisjonen på et skjønnhetsprodukt, men den beskytter både ansikt, hodebunn og mitt solbleika hår - så den må med! I tillegg er selvfølgelig solkrem et must. Det samme gjelder en god face mist, og en leppestift eller lipsyl.

Stine Therese Strand

Utgavesjef

Jeg liker ikke å bruke for dekkende sminke, derfor er ansiktskremen fra Estée Lauder helt perfekt! Den gir glød og hint av farge, i tillegg har den SPF15. Selv om makeupen har solfaktor, bruker jeg alltid solkrem i ansiktet – året rundt! Også håret trenger beskyttelse om sommeren, så jeg tar med en hårspray som kan brukes i både vått og tørt hår – og som lukter helt himmelsk!

Blush-paletten fra Kicks har stort speil og flere farger, og er derfor super å ha med på ferie. Min favoritt er fargen «Rasberry cupcake», den bruker jeg både i kinnene og på øyelokkene. Til kroppen er både aftersun og en god body lotion et must, om min fastefølgesvenn fra Biotherm er og blir nummer 1!

LES OGSÅ: Sminke med solfaktor: Beskytter det egentlig?

Malini Gaare Bjørnstad

Journalist

Når jeg er på ferie så digger jeg å sette av tid til litt hjemmespa, og da spesielt hvis jeg er på hotell. Jeg reiser aldri på ferie uten å ha med en ansiktsmaske i toalettmappen, og akkurat nå er jeg hekta på de koreanske boblemaskene til K-Mee. Om kvelden fortsetter jeg med hjemmespaet mitt, og sprayer puten min med en spray. Det gjør at jeg hver eneste kveld får følelsen av at jeg legger meg i nyvasket sengetøy. Den lukter utrolig godt, og gir meg en skikkelig spafølelse! Den følelsen vil man jo gjerne ha med seg på ferie også.

LES OGSÅ: 3 tabber mange av oss begår med hårføneren

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer