Populære Skjønnhetsmerker

Disse skjønnhetsmerkene blir mest søkt etter

Nei, det er ikke Kylie Cosmectics som troner på topp.

SMINKEMERKER: Polyvore har samlet sammen sminkemerkene som er mest populære verden over. Foto: Shutterstock / Inga Ivanova
SMINKEMERKER: Polyvore har samlet sammen sminkemerkene som er mest populære verden over. Foto: Shutterstock / Inga Ivanova Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å stikke under en stol at Kardashian-familien vet hva de holder på med. Hele gjengen har klart å skape et navn for seg selv, og i år er det kanskje yngstemann Kylie Jenner (19) som virkelig har satset på sin greie.

Skjønnhetsimperiumet Kylie Cosmetics begynte etter at Jenner ble nedspurt av fans som lurte på hva hun brukte når hun sminket seg. Derfor startet helt enkelt 19-åringen sitt eget sminkemerke, og har i dag sine egne leppestifter, øyeskygger og det som måtte være.

LES OGSÅ: Kylie Jenner fikk nettet til å koke med sexy bursdagsbilder!

KYLIE JENNER: 19-åringen gjør stor suksess med sitt sminkefirma. Foto: Xposure
KYLIE JENNER: 19-åringen gjør stor suksess med sitt sminkefirma. Foto: Xposure Vis mer

Men selv om Jenner har gjort det svært godt med sminkemerket sitt, er det ikke disse produktene som har blitt mest søkt på ifølge en undersøkelse gjort av Polyvore.com.

Her er det nemlig MAC Cosmetics som troner på toppen over de mest populære skjønnhetsproduktene i 2016. Og vi kan vel ikke si at vi er helt sjokkerte. De matte leppestiftene til MAC har vært en hit i hele år, og det er også dette spesifikke produktet som det har blitt søkt mest etter.

På andreplass finner vi NARS og deres Orgasm blush. Spenstig navn, må vi si! Vi har hørt om NARS, men at de skulle befinne seg på en andreplass med blush-en sin kom som en liten overraskelse. Det er tydelig at vi måtte teste ut denne blush-en som Jennifer Lawrence (26) og Catherine Zeta-Jones (47) sverger til, ifølge E! Online

Tredjeplassen, derimot, er vi svært kjent med. Akkurat som MACs leppestifer, har Urban Decays øyeskyggepalett vært en av årets store skjønnhetsfavoritter. Paletten, som har fått navnet Naked, inneholder alle basefargene og farger som går fra lys til mørk brun. 

VERDENS MEST POPULÆRE PRODUKTER: MAC Cosmetics' nude leppestift troner på toppen over de mest populære skjønnhetsproduktene i verden. Like etter følger NARS' blush og Urban Decays øyeskyggepalett. Foto: Produsenten
VERDENS MEST POPULÆRE PRODUKTER: MAC Cosmetics' nude leppestift troner på toppen over de mest populære skjønnhetsproduktene i verden. Like etter følger NARS' blush og Urban Decays øyeskyggepalett. Foto: Produsenten Vis mer

Slik legger du sotede øyne

Dersom du skulle ha en øyeskyggepalett, en blush og en nude leppestift liggende hjemme, har du det perfekte utgangspunktet for å gjøre en sminkelook med sotede øyne. Sotede øyne er en sminketrend vi aldri blir lei, og når øynene står så i fokus, er det fint at resten av sminken er forholdsvis nøytral. Derfor er det veldig fint med en nude leppestift. Gi litt friskhet i kinnene med en blush, og du er klar for fest!

Nylig lagde vi i KK.no en rekke sminkevideoer, og i den som ligger under kan du lære deg hvordan du legger sotede øyne - med farger! Som oftest bruker vi sort og grått når vi legger sotede øyne, men vi syns det er så gøy å prøve noe annet. Sort og grått kan også fort bli ganske hardt, så prøv deg fram med noen nye farger neste gang du skal sote øynene. Hva med ulike bruntoner? Vi har prøvd oss fram med rødt, og resultatet ble så bra - bare se!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer