Skjørt

Disse skjørtene bør du gå for nå

Her er mini, midi- og maxiskjørtene for enhver smak!

15 BUDSJETTVENNLIGE SKJØRT: Vi vet hva du tenker, dette så litt kaldt ut, men frykt ikke - et par sorte strømpebukser passer perfekt til dette antrekket! Gjerne i et litt tynnere materiale. Vinteren er absolutt ingen grunn til å unngå skjørtene. Derfor har vi funnet frem 15 budsjettvennlige skjørt i ulike lengder. Priser på alle finner du nede i saken! Foto: DPA
15 BUDSJETTVENNLIGE SKJØRT: Vi vet hva du tenker, dette så litt kaldt ut, men frykt ikke - et par sorte strømpebukser passer perfekt til dette antrekket! Gjerne i et litt tynnere materiale. Vinteren er absolutt ingen grunn til å unngå skjørtene. Derfor har vi funnet frem 15 budsjettvennlige skjørt i ulike lengder. Priser på alle finner du nede i saken! Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Mange forbinder skjørtet med et sommerlig antrekk og synes det kan være vanskelig å bruke plagget om vinteren.

Heldigvis finnes det utallige varianter der ute - noen i ull og andre med god lengde. Dette gjør at det ikke er noen grunn til å legge det bort for sesongen. 

Eller for den saks skyld - kjøpe seg et nytt! 

Det trenger ikke koste deg skjorta å fornye skjørtene i garderoben din. Vi har plukket ut 15 ulike varianter til under 500 kroner.

LES OGSÅ: Skoene som redder julebordet

Miniskjørt

Miniskjørtet passer perfekt til deg som ønsker å vise frem bena. Skjørtet kan brukes enten om du er høy eller lav. Velger du det riktige kan du få en forlengende effekt. Les hvorfor her!

Og hvem vil vel ikke ha det?

LES OGSÅ: 5 nyheter fra de 5 store

Midiskjørt

En stor trend vi har sett i motebilde den siste tiden, er det såkalte midiskjørtet. Typisk for midiskjørtet er at det stopper ved ankelen. 

Dette egner seg likeså godt til fest som til hverdags. Her er det få regler, kunsten er rett og slett bare å finne et du liker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer