Jellies

Disse skoene er blitt en trendy veske

«Jellies» tas til et nytt nivå!

Foto: Skjermdump fra Instagram / @sunjellies
Foto: Skjermdump fra Instagram / @sunjellies Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert lagt merke til at stråvesker, som vi som oftest bruker på stranden, har dominert trendbildet på veskefronten denne sommeren. Fashionistaer over hele verden har tatt med seg den klassiske strandvesken bort fra havet og inn i storbyene. Den er både praktisk og kul, så hvem kan vel ikke like det?

Det er alltid spennende å se hva som kommer til å bli det neste trendplagget eller it-tilbehøret. Og nå tror vi at vi har funnet det! Da jeg var liten ble jeg kledd i mye rart, men jeg husker spesielt et par sko jeg hadde på meg som barn på 90-tallet. Det var et par fargerike sko i et eller annet gelélignende materiale. Du har kanskje prøvd dem selv eller kledd dine barn med de såkalte «jellies»-ene. Nå er de tilbake - bare i en veskevariant!

Takket være Instagram, nok en gang, ser vi at flere og flere har falt for veskeversjonen av «jellies». Det er nemlig firmaet Sun Jellies, som fremdeles selger skoene vi så godt husker, som har laget vesken. Den har de samme skarpe fargene, materialet og den «strekete» sammensetningen som skoene. Nettopp dette gjør selve vesken litt gjennomsiktig, noe som ikke er en fryktelig stor nyhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer