Uggs med ny vri

Disse skoene har stjernene lagt sin elsk på

Den varme klassikeren er både elsket og hatet – og nå har den fått en ny vri!

PLATTFORM-UGGS: Plattformsålen har vært i trendbildet i flere år, og nå som Uggs har lansert sin versjon, har stjernene kastet seg over skoen. FOTO: NTB
PLATTFORM-UGGS: Plattformsålen har vært i trendbildet i flere år, og nå som Uggs har lansert sin versjon, har stjernene kastet seg over skoen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Nå som høsten er her og vi går mørkere tider i vente, er det allerede på høy tid å finne fram det gode, varme vintertøyet. For mange betyr det å hente fram skoen som er både elsket og hatet – nemlig Uggs.

Uggs-skoen har ikke bare blitt en klassiker her til lands, men også blant kjendisene. Supermodellsøstrene Gigi og Bella Hadid er blant dem som allerede har lagt sin elsk på det australske merkets nyeste tilskudd.

Vi har vært vitne til flere varianter: Uggs i knallfarger, dekket av paljetter og med glitter. Likevel er det de naturlige fargene som seirer år etter år, og gjerne refereres til når vi snakker om skoen som en klassiker.

Den nye klassikeren?

Den ikoniske skoens nyeste variant har blitt en av de mest trendy skoene du kan varme føttene i denne sesongen – nemlig den lave modellens plattformversjon.

Plattformsåle er for øvrig ikke noe nytt, men noe vi har sett i motebildet i flere år allerede. På sneakersfronten lanserte Nike blant annet klassikeren Air Force 1 med plattformsåle for noen år tilbake, omtrent samtidig med flere merkers vri på plattformsålen.

KOMFORTABELT: Gigi Hadid strålte i skoene i New York City i september. FOTO: NTB
KOMFORTABELT: Gigi Hadid strålte i skoene i New York City i september. FOTO: NTB Vis mer
UTÅLMODIG?: Bella Hadid ventet ikke på høstkulden før hun tok på seg de varme skoene. Her kombinert med en shorts og bare ben. FOTO: Skjermdump Instgram/@bellahadidtoday
UTÅLMODIG?: Bella Hadid ventet ikke på høstkulden før hun tok på seg de varme skoene. Her kombinert med en shorts og bare ben. FOTO: Skjermdump Instgram/@bellahadidtoday Vis mer
I FULL FART: Svenske Elsa Hosk har blant annet vært Victoria Secret-engel og har gått for flere at de største motehusene de siste årene. Hun har også lagt sin elsk på Uggs. FOTO: Skjermdump Instagram/@elsahoskgeo
I FULL FART: Svenske Elsa Hosk har blant annet vært Victoria Secret-engel og har gått for flere at de største motehusene de siste årene. Hun har også lagt sin elsk på Uggs. FOTO: Skjermdump Instagram/@elsahoskgeo Vis mer

Superstjerner som de nevnte Hadid-søstrene, Skuespiller og sanger Keke Palmer og den svenske supermodellen Elsa Hosk har omfavnet plattformvarianten, som også var å se på kjendiser under moteukene som innledet høsten.

Kan pyntes opp og ned

Palmer har selv lagt ut et innlegg på Instagram ikledd de behagelige og varme skoene ruslende gjennom New Yorks gater, med bildeteksten «Komfort først» etterfulgt av et hjerte.

Lar vi oss inspirere av stjernene, kan skoene brukes til både joggedressen og erstattes med stiletthæler – en veldig fleksibel sko.

I tillegg til den brune «chestnut»-fargen som vist på bildene, kommer den plattform-modellen også i fargene oliven og sort, i den kjente mini-modellen og ultra mini, som er en enda lavere modell.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer