PUSSIG DESIGN: Sommerens skohit? Vel... Foto: Produsenten
PUSSIG DESIGN: Sommerens skohit? Vel... Foto: Produsenten Vis mer

Sko

Disse skoene kan fort bli en flopp

Converse Thong Sandal er verken flip flops eller tøysko.

Har du sett noe merkeligere? En hybrid mellom en converse-sko og en flip flop?

Det må være lov å si at Converse Thong Sandal er de underligste skoene vi har sett på lenge, kanskje bortsett fra disse.

Antagelig har Converse prøvd å gjøre sin vri på gladiatorsandalene som har vært hotte de siste årene. Men dette får vi ikke helt til å henge på greip.

Hvis det er varmt nok til å bruke flip flops, hvorfor skal vi da snøre på med masse stoff rundt ankelen? Og noe pent skille blir det da heller ikke av dette?

Det framstår ikke veldig sansynlig at denne Converse-versjonen blir en bestselger bestselger. Skoene har fått en del pepper på forskjellige moteblogger rundt omkring, men Converse er overbevist om at dette blir det mest trendy du kan ha på føttene i vår og sommer.

«De ultimate sommerskoene»

«Futuristic beauties», kaller Converse skoene, og mener at dette er de ultimate sommerskoene. Vi har mer tro på kilehæler á la Kates. De er tusen ganger mer elegante.

Når det gjelder sandaler kan du fortsatt trygt bruke gladiatorsandalene dine. Se forresten 30 av sommerens fineste sandaler her.

Ja til flip flops og klassiske Converse

Flip flopene fungerer selvsagt som alltid, men da snakker vi altså om den klassiske varianten, som Havaianas. Bare husk at flip flops passer best når du ikke skal gå så lange strekninger, for særlig behagelige for føttene er de jo ikke.

Klassiske lave eller høye Converse-sko er også helt fint. De er sporty uten å være fjortis, og gode å gå med. De er nok også en sikrere investering enn Thong Sandal.Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: