Sko

Disse skoene koster 34 000 kroner

Villle du brukt alle feriepengene dine på å kjøpe skoene Salma Hayek elsker?

Strikk og metall er materialene som Salma Hayeks Balenciaga-sko er laget av.
Strikk og metall er materialene som Salma Hayeks Balenciaga-sko er laget av. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Da auksjonshuset Christie's holdt veldedighetsfest i New York sto flere stjerner og trippet på sine skyhøye sølvsandaler. Andre hadde tatt på seg sine fine, svarte pumps, som perfekt matchet den svarte clutchveska.

Latinboots

Skuespilleren Salma Hayek var definitivt ikke en av disse. Hun stilte i et par Latin-Amerika-inspirerte boots fra det spanske motehuset Balenciaga - et par som var så underlige at de stjal hele showet.

Har høstet stilros

Salma Hayek har tidligere vist at hun er rå på å kombinere en elegant stil med trendy detaljer. Hun har fått ros for å ha funnet sin personlige stil. På Oscar-festen kom hun med en av festens vakreste frisyrer. Og hun sto også langt framme i trendrekkene da moten med kraftige bryn nådde Hollywood.

Garn og metall

Salmas skovalg denne dagen var langt unna det man tenker på som alminnelige rød løper-sko. Hennes Balenciaga-skoboots har likevel det meste: De er legghøye, men har åpen tå. De harde og metalliske nagleringene får en sterk kontrast i det myke strikkematerialet. Stripene i sålen skiller den tydelig fra det mørke brune og svarte skinnet i de brede remmene. Selv hælen har en utradisjonell utforming.

Diskret antrekk

Resten av antrekket er nøytralt. Salma lot skoene få beholde hovedfokuset denne kvelden. I tillegg hadde hun et enkelt skjørt og en svart topp. For det mest eksklusive var det hun hadde på beina. Ifølge Daily Mail har skoene en prislapp på litt over 34 000 kroner.

En kjendisfavoritt

Balenciaga er ikke blant de rimeligste merkene. Men det snart 100 år gamle motehuset har en en høy kred-stjerne, og skoene er ofte å se på kjendisføtter på den røde løperen. Også Victoria Beckham har lagt sin elsk på de ofte outrerte modellene. Men så har hun også et skobudsjett utenom det vanlige. Her kan du se hva skoparken til Posh faktisk koster. Og i fjor sto blant annet Balenciaga for en av de rareste stylingene på catwalken.

Men er det fint?

Si din mening om Salma Hayeks antrekk og Balenciaga-sko på Trendtoppen.no.

Her er du moteeksperten

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.I tillegg kan du laste opp bilder av deg selv i dine favorittklær. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer