Ballerina-sko

Disse skoene søker vi mest etter nå

Kanskje ikke så rart at du synes du ser de overalt.

BALLERINA-SKO: Disse fra Miu Miu er gått viralt. FOTO: Instagram @rikkekrefting.
BALLERINA-SKO: Disse fra Miu Miu er gått viralt. FOTO: Instagram @rikkekrefting. Vis mer
Publisert

Hva som gjør at enkelte produkter går viralt er ikke alltid så lett å si.

«Fordi sånn er det bare», som datteren min på tre ville ha sagt. Og kanskje er det slik. For hvorfor ellers skulle et par ballerinasko bli årets mest googlede produkt, egentlig?

Slik som «verdens hotteste motemerker» i stor grad var preget av italienske luksusmotehus med Gucci på topp, er listen over produktene vi har søkt mest etter også luksustung, hvis man kan si det.

Den er basert på tall fra søkemotoren Lyst som hvert kvartal finkjemmer data fra sine 200 millioner brukere for å slå fast hva som er de hotteste produktene akkurat nå.

Der finner vi blant annet Pradas logo tank top som skal ha æren for at den hvite singleten igjen trender. Ugg-tøfler, solbriller fra Balenciaga og Adidas-sko.

Felles har de alle at de har gått sin seiersgang på sosiale medier. De har gått viralt i en tid der kampen om oppmerksomheten virkelig er knallhard.

På topp troner Miu Miu sine ballettsko.

Du har sikkert sett de allerede når du har scrollet deg nedover Instagram. For det var en periode der de var nærmest overalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer