Kate Moss

Disse supermodellene er verdt millioner

Men en av dem tjener fortsatt mest...

FORMUEN BARE VOKSER FOR SUPERMODELLENE FRA 90-TALLET: Ifølge en liste over hvilke supermodeller som tjener mest, er det Kate Moss, Claudia Schiffer og Naomi Campbell som fortsatt troner høyest. Foto: All Over Press
FORMUEN BARE VOKSER FOR SUPERMODELLENE FRA 90-TALLET: Ifølge en liste over hvilke supermodeller som tjener mest, er det Kate Moss, Claudia Schiffer og Naomi Campbell som fortsatt troner høyest. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For 26 år siden ble Kate Moss oppdaget på JFK-flyplassen i New York, og siden den gang har den britiske jenta blitt en av verdens aller største supermodeller.

Hun har gått visning for motehus som Calvin Klein, Gucci, Dolce & Gabbana og Chanel, og har vært på forsiden av Vogue hele 35 ganger.

Nå har hun rukket å fylle 40 år, men karrieren er på ingen måte over.

TJENER OVER 55 MILLIONER PUND: Siden hun ble oppdaget for 26 år siden, er Kate Moss verdens mest betalte supermodell, ifølge The Times. Her er hun på fest på Windsor slott, iført kjole fra Ralph Lauren. Foto: REX/All Over Press
TJENER OVER 55 MILLIONER PUND: Siden hun ble oppdaget for 26 år siden, er Kate Moss verdens mest betalte supermodell, ifølge The Times. Her er hun på fest på Windsor slott, iført kjole fra Ralph Lauren. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Nylig lanserte hun en kolleksjon for Topshop, hun fronter Burberrys nye parfyme og skal jobbe redaksjonelt og tett med moteteam og fotografer i Vogue.

Håver inn mest

Ifølge en ny undersøkelse i The Times om hvilke modeller som tjener mest i Storbritannia, er det ikke overraskende Kate Moss som er helt i tet, med over 570 millioner kroner i banken, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Hennes gylne kontrakter med blant annet Rimmel, St. Tropez og Alexander McQueen har gitt stor fortjeneste.

FORTSATT LIKE HOT: 40-åringen har en 26 års lang karriere bak seg som modell, og jobber nå med flere kampanjer og ogsp redaksjonelt for Vogue. Foto: All Over Press
FORTSATT LIKE HOT: 40-åringen har en 26 års lang karriere bak seg som modell, og jobber nå med flere kampanjer og ogsp redaksjonelt for Vogue. Foto: All Over Press Vis mer

Og hun har ofte fått skryt for å ha et avslappet forhold til kroppen sin, yrket sitt til tross.

Har en kul stil

Kate Moss har bestandig kjørt sin egen stil, og ofte ser det ut som om hun har rullet rett ut av senga. Hun sverger til slitte boots, smale jeans og etniskinspirerte jakker.

BOHEMSK CHIC: Kate Moss ser alltid like kul ut, enten hun har på seg tresko og sjal, eller vandrer rundt på stranden. Foto: All Over Press
BOHEMSK CHIC: Kate Moss ser alltid like kul ut, enten hun har på seg tresko og sjal, eller vandrer rundt på stranden. Foto: All Over Press Vis mer

Da hun giftet seg, gikk hun for en nydelig brudekjole i vintagestil, og hun er ikke redd for å lufte verken leopardjakker eller frynsede semskede boleroer.

Og på den røde løperen er hun i sitt ess - da går det i elegante kjoler, sorte smokingbukser med matchende jakker og jumpsuits.

Disse tjener nest mest

På listen over de best betalte, får Moss selskap av den tyske modellen Claudia Schiffer, som nylig lanserte en solbrillekolleksjon for Rodenstock.

Etter en 20 år lang karriere, har Schiffer - som er bosatt i Storbritannia, en formue på rundt 50 millioner pund (cirka 500 millioner kroner).

Disse supermodellene er verdt millioner

Eventyret startet med en kampanje for Guess i 1993, og siden har skjønnheten vært på magasinforsider mer enn 1000 ganger.

Kates bestevenninne Naomi Campbell kommer på en tredjeplass på lista, med en formue på nesten 20 millioner pund (cirka 200 millioner kroner).

I tillegg til jobben som modell, har hun også hatt karriere både på film, popscenen og tv.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer