Suvenir:

Disse suvenirene bør du se etter på sommerferie

Her kan du gjøre et kupp!

SUVENIR FRA FERIEN: Ikke glem å ta en titt på tingene vi har listet opp i denne saken før du reiser hjem fra ferie! FOTO: NTB Scanpix
SUVENIR FRA FERIEN: Ikke glem å ta en titt på tingene vi har listet opp i denne saken før du reiser hjem fra ferie! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Som barn brukte jeg alltid opp feriepengene jeg fikk av mamma og pappa på is. Nå er det lenge siden jeg har kjøpt med meg en suvenir fra sommerferie, og det må jeg gjøre noe med!

Det er så mange trender her til lands du lett kan finne i utlandet til en mye billigere penge. I år går ikke pengene jeg har spart opp til ferie på is, men på disse tingene:

STRÅHATT

En gigantisk stråhatt som denne fra Jacquemus (se under) er alt vi har lyst på om dagen. Men akkurat denne er ganske så dyr. Hvis det er sånn at du skal til utlandet denne sommeren, kan det derfor være en idé å ta en titt innom diverse markeder og butikker. Kanskje finner du en som ligner!

HÅRPYNT

Vi er på en 90-tallsbølge om dagen og vi ser at det er spesielt mye hårpynt som er i vinden. Deriblant hårbøylen, scrunchien og ulike spenner og klyper. Her er det bare å eksperimentere med ulike fasonger og farger. Som med stråhatten, kan det være lurt å ta en titt innom et marked for å finne noen skatter.

LES OGSÅ: Er det en ny jeanstrend vi er vitner til her?

ANKELLENKE

I tillegg til å kaste oss over alt som er av hårpynt, har vi også fått øynene opp for ankellenken - igjen. Dette er på ingen måter noe nytt på smykkefronten, men det er lenge siden vi tok et i bruk! Derfor har vi planer om å dra på ankellenkejakt under årets sommerferie.

STRÅVESKE

Denne vesken har blitt litt av en sommerklassiker, og dersom du allerede ikke har skaffet deg en, er det en god idé å gjøre det på ferie.

LES OGSÅ: 17 plagg som ser dyrere ut enn de er

Et innlegg delt av Jeanne (@jeannedamas)

SKJELLSMYKKER

Skjellsmykker har virkelig gjort comeback i år, og vi ser plutselig at flere og flere kjedebutikker kaster seg over trenden. Men ingenting er bedre enn å finne en variant av et skjellsmykke i utlandet som kanskje ikke mange hjemme har!

LES OGSÅ: 11 superfine kjoler du bør sikre deg før salget er over

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer