Motetrender:

Disse to hodeplaggene gjelder akkurat nå

Denne sesongen skal prikken over i-en enten være sporty luksus eller et furry statement.

PÅ HODET: Særlig to hodeplagg dominerer trendbildet nå, skal vi tro gatemoten fra moteukene. Foto: Cornel Cristian Petrus/NTB
PÅ HODET: Særlig to hodeplagg dominerer trendbildet nå, skal vi tro gatemoten fra moteukene. Foto: Cornel Cristian Petrus/NTB Vis mer
Publisert

Hodeplagg er en fresh måte å gi antrekket det lille ekstra. Samtidig kan det fungere ypperlig til å dekke over en god gammeldags bad hairday, eller i motsatt tilfelle, redde sveisen på dager med dårlig vær. Ja takk!

Streetstyle-stjernene fra moteukesesongen som er i full gang for tiden er i alle fall enige om hvilke hodeplagg som gjelder akkurat nå. Denne sesongen er det bare å leke seg med disse to motsetningene: den store, fluffy bøttehatten, og den chice baseballcapsen. Og sistnevnte aller helst av en luksuriøse varianten.

Sjekk ut vår miniguide til hodeplaggene som trender akkurat nå, og stjel looken.

Designer-capsen

Et par fine baseballcapser er et must i enhver garderobe. De er komfortable og stylingmulighetene er nærmest uendelige. En caps er det perfekte plagget å raske med seg på vei ut døren når du vil gi antrekket en litt mer sporty vri! For ikke å glemme at en caps er en god løsning på de dagene man kanskje egentlig helst vil gjemme seg litt bort... Vi er i alle fall helt med på denne looken som tross alt skriker effortlessly cool og «model off duty»!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer