Trendbukse

Disse trendbuksene har både sleng og ankellengde!

Motepersonlighetene har falt for plagget, men hva mener du? Hor or not?

TRENDBUKSE: Denne typen bukse med ankellengde OG sleng er veldig hot akkurat nå! Se alle shoppingmulighetene nederst i saken. Foto: Nathaliehelgerud.com
TRENDBUKSE: Denne typen bukse med ankellengde OG sleng er veldig hot akkurat nå! Se alle shoppingmulighetene nederst i saken. Foto: Nathaliehelgerud.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da vi spurte leserne våre på Facebook hva de syns om slengbuksetrenden, var det mange som svarte at det ikke helt falt i smak. Denne trenden kommer nok ikke til å ta slutt med det første, og den kommer i tillegg til å fornyes - noe den allerede har gjort. Nå har den nemlig kommet i ankellengde. Både i dressbukser og denim - og vi elsker det!

Motepersonligheter over hele verden har falt for den nye buksetrenden, blant annet Vogue Paris-redaktør, Emmanuelle Alt (48). Her har hun gått for et par sorte denimbukser (se bilde under) med sleng og ankellengde. Det flotte med disse buksene er at de viser frem det smaleste punktet på beinet! I tillegg passer buksene perfekt med både sneakers, vans, høye hæler og ankelstøvletter. Bare se hvordan blogger og stylist Nathalie Helgerud (bilde over) har kombinert sine med et par fantastiske ankelstøvletter! La deg inspirere av jentene og finn din nye buksefavoritt under annonsen.

Vi gjør oppmerksom på at Nathalie Helgrud er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer