Bik Bok

Disse trendene mener Bik Bok er årets hotteste!

Her får du en sniktitt på deres ferskeste kolleksjon.

Publisert
Sist oppdatert

Sakte, men sikkert, begynner butikkene å fylles opp med vårvarer. For mange er det kanskje litt for tidlig å begynne å tenke på dette allerede NÅ, men det er jo litt gøy å se hva vi har i vente på klesfronten denne våren. 

En av fjorårets store trender var definitivt 70-tallet (hos Lindex er det stort i år også) Men denne våren har butikkjeden Bik Bok begynte å tenke i litt andre baner. Nå er det nemlig 60-tallet sin tur å komme tilbake i motebildet. Det typiske A-linjesnittet på kjolene med blomsterprint og vide belter rundt livet er bare noe av det vi får se i vår.

- Vi har blandet den litt amerikanske «feelingen» med 60- og 70-tallet. Kolleksjonen har derfor mye «fake suede», heklede plagg (også kjent som crochet), frynser, og den litt sporty looken med noen sterke farger sier Solveig Elton Jacobsen, designer for Bik Bok.

Matchende sett av topper og skjørt, den kule bomberjakken, korte topper kombinert med bukser i high waist, og den typiske festivalstilen, er noe av det du kan se fram til denne våren. Saken fortsetter under annonsen.

Det er tydelig at de har latt seg inspirere av noen store designere denne sesongen. Så hvis du har forelsket deg like mye i Chloe, Gucci og Dior som oss, kan du bare glede deg. I vårkolleksjonen ser vi noen store likheter til noen av Chloe og Guccis trendvesker, og solbrillene har et Dior-preg. Veldig like disse som ALLE kjendisene sverget til i fjor sommer. 

Sjekk ut både plagg og tilbehør fra den nye kolleksjonen til Bik Bok i bildeserien under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer