Disse trillingene tar Instagram med storm

Det moteriktige trekløveret har i overkant av 300 000 følgere på appen.

SOM TRE DRÅPER VANN: Vi må innrømme at vi sliter med (les: ikke klarer) å peke på hvem som er hvem av Hakkak-søstrene på dette bildet. FOTO: Scanpix
SOM TRE DRÅPER VANN: Vi må innrømme at vi sliter med (les: ikke klarer) å peke på hvem som er hvem av Hakkak-søstrene på dette bildet. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Før fikk influencernes karriere grobunn via blogg, men i dag er bildedelingstjenesten Instagram startgropa for de aller fleste. Faktisk bruker per dags dato over én milliard mennesker appen til å dele bilder og videoer.

Med andre ord er det mange om beinet. Så, hvordan skal man klare å skille seg ut blant haugevis av mennesker som prøver å skille seg ut?

Vel, å være identiske trillinger – med upåklagelig stil – hjelper tydeligvis godt på!

De London-baserte søstrene Tanaz Hakkak (24), Elnaz Hakkak (24) og Golnaz Hakkak (24) står bak Instagram-kontoen @thetripletsss hvor de kan skilte med hele 316 000 følgere.

Her deler de daglig bilder av sine evig-matchende antrekk, og det kommer tydelig frem at motebransjen er like interesserte i trillingene som trillingene er i motebransjen.

De har nemlig gjort flere store samarbeid; blant annet med eksklusive Dior og Alexander McQueen, og litt mer «neppå» Topshop og Monki.

I tillegg har de, i en alder av bare 24 år, prydet flere magasinforsider.

LES OGSÅ: Tetsuya (85) er blitt en Instagram-stjerne
Selv om jentene er som tre dråper vann – i alle fall for oss som ikke kjenner dem personlig – og tilsynelatende elsker å matche hverandre, er det noen forskjeller.

I et intervju med PDPAOLA noterer journalisten seg blant annet at Tanaz er den mest høylytte og utadvendte av de tre, mens Elnaz er mer tilbaketrukken. Golnaz skal på sin side være en god blanding.

Klesmessig beskriver trillingene selv forskjellen mellom seg slik: «Tanaz er moteuka i Paris, Elnaz er moteuka i New York og Golnaz er moteuka i London». Hva enn dét betyr...

Når det gjelder hvem stilikonet deres er, er svarene også – overraskende nok for tre unge kvinner som (nesten) alltid kler seg identisk – sprikende.

Ovenfor nettstedet Moda Operandi forteller nemlig Tanaz at hun ser opp til supermodell Kate Moss, mens Elnaz svarer prinsesse Diana og Golnaz går for den britiske stjernen Agyness Deyn.

LES OGSÅ: Disse besteforeldrene er våre nye motefavoritter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer