Kjendismote

Disse var kveldens best kledde

Og det var en nykommer som stjal showet under Golden Globes!

KVELDENS FLOTTESTE?: Lupita Nyong’o, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Amy Adams og Kate Mara var blant kveldens best kledde under søndagens Golden Globes i LA. Foto: All Over Press
KVELDENS FLOTTESTE?: Lupita Nyong’o, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Amy Adams og Kate Mara var blant kveldens best kledde under søndagens Golden Globes i LA. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Søndag 12. januar var det nok en gang duket for en av årets mest glamorøse filmbegivenheter – nemlig Golden Globe-utdelingen, som gikk av stabelen på Beverly Hilton hotell i LA. Og, siden dette er regnet som en av de mest prestisjefulle prisutdelingene i underholdningsbransjen, var det naturlig nok knyttet svært store forventninger til hva kjendiskvinnene (og mennene) skulle ha på seg. De siste årene har det vært mye lekkert å skue på den røde løperen, og filmstjernene bruker uker, om ikke måneder, på å planlegge kjole, hår, sminke og accessoirer med sine stylister i forkant. Som regel kan de oftest plukke fra øverste hylle når det kommer til designerantrekk, og dermed var det mange flotte kjoler å skue på den røde løperen, hvor stjernene skred ned i kreasjoner fra store designerhus som Ralph Lauren, Elie Saab, Givenchy, Christian Dior, Chanel og Tom Ford.LES OGSÅ: Tidenes flotteste Golden Globe-antrekk?

Strålte i metall

Blant kveldens aller vakreste, var australskfødte Naomi Watts, som strålte i en sølvskimrende perlebesatt Tom Ford-kjole som satt som støpt på hennes slanke ramme. Også Michelle Dockery – mest kjent som Lady Mary i «Downton Abbey» hadde satset på metallisk, og så vakker og klassisk ut i en stroppeløs Oscar de la Renta-kjole med stort skjørt som var dekket av glitrende sølvperler. At sølv/metallisk var blant kveldens store «it»-farger, var også tydelig å se blant flere av stjernene. Både Kate Beckinsale og Kate Mara hadde valgt kreasjoner i denne fargen, og mens Beckinsale hadde satset på en trang, stroppeløs havfruekjole fra Zuhair Murad som glitret mens hun gikk, var Mara litt mer vågal. Sistnevntes kjole, signert J. Mendel, var også av det tettsittende slaget, men hadde i tillegg en svært dristig utringning, som klart var blant kveldens mest vågale og sexy.LES OGSÅ: De vakreste Oscar-kjolene i 2013

Kveldens best kledde?

Rødt var en annen farge som flere av de best kledde stjernene hadde valgt på prisutdelingen. Og en av de absolutt vakreste, var nykommer Lupita Nyong’o – som spiller i storfilmen «12 years a slave». Nyong'o tok pusten fra den fremmøtte fansen i en rålekker rød Ralph Lauren-kjole med kappe.- Det var mange flotte kjoler på nattens Golden Globe, men det var ingen tvil om hvem som stjal showet. Nykommeren Lupita Nyong'o var strålende vakker og elegant til fingerspissene i den nydelige kjolen signert Ralph Lauren. - Kjolen er skremmende lik Gwyneth Paltrows hvite Tom Ford-kreasjon fra 2012, men Nyong'o kan likevel virkelig smykke seg med tittelen best kledde, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen. Også Amy Adams hadde valgt rød, og gikk da for en tofarget halterneckkjole med løst liv og dyp utringning, mens Julia Louis-Dreyfus så stilfull ut i en svært enkel rød halterneckkjole som satt flott på hennes smale form.Emma Watson - kjent fra «Harry Potter», er alltid litt utradisjonell og vågal av seg stilmessig, og hadde nok en gang valgt en ganske annerledes «kjole», som både hylles - og slaktes av motebransjen. Dior-kjolen, som var rød med et matchende sløyfebelte i midjen, var nemlig helt bar på hele baksiden, og under hadde derfor skuespillerinnen en svart bukse som dekket til bakenden hennes. Hat eller elsk?LES OGSÅ: Er dette årets verste motetabber?

Flere favoritter

Hollywoodyndling Jennifer Lawrence var, som alltid, en av dem som fikk mye oppmerksomhet på den røde løperen, og det unge stjerneskuddet så nok en gang helt fantastisk ut, i sin litt alternative hvite kjole signert Dior (som er blant hennes favorittdesignere). - Jeg hadde litt lyst til å sjokkere, skal Jennifer ha spøkt om kjolen. For selv om den var klassisk, var kjolen litt alternativ, med et stort skjørt og to svarte bånd i livet og ved hoftene.Andre kjolefavoritter var det Jessica Chastain og Sofia Vergara som stod for. Chastain så klassisk og elegant ut i en enkel, svart kreasjon akkompagnert av lekre diamanter i halsen, mens Vergara hadde tidenes kuleste «bløtkakekjole» rocket opp med et stilig turkist halskjede. Også Cate Blanchett så smashing ut i svart, men hun hadde valgt en lekker blondekjole med litt høy hals, mens «Wolf of Wall Street»-stjerne Margot Robbie så vakker ut i en hvit kreasjon fra Gucci. Blant kveldens mer fargerike var Reese Witherspoon, som stilte i en turkis kreasjon, mens «Orange is the new black»-stjerne Taylor Schilling kom i en kjole i knallgrønt! STEM PÅ DIN FAVORITT NEDERST I SAKEN!SE ALLE DE HOTTESTE BILDENE NEDENFOR:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer