Trender

Disse vårtrendene er et absolutt must nå

Fra enorme ermer til jumpsuits og den nye trenchcoaten; dette er vårtrendene du bør anskaffe nå.

STREET STYLE TREND: Store og synlige ermer er en av vårens største trender og har allerede blitt sett på en rekke fashionistaer i gatene.
STREET STYLE TREND: Store og synlige ermer er en av vårens største trender og har allerede blitt sett på en rekke fashionistaer i gatene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lett å følge med på alle trendene; og hvordan kan det være det når det stadig kommer nye? Mens vi titter på vår- og sommernyheter vises høst- og vinterkolleksjonene på catwalken i motemetropolene New York, London, Milano og Paris.

Og mindre forvirrende blir det ikke nå som flere og flere motehus har slengt seg på «See now - Buy now»-trenden som snur det hele på hodet. For istedenfor å vise høst- og vinterkolleksjonene om våren (og motsatt), velger nå flere designere å vise en kombinasjon, eller til og med ganske rene vårkolleksjoner under høst-og vintermoteukene. Se for eksempel bare på den siste visningen til Burberry!

Så hvilke trender skal vi egentlig forholde oss til? Svaret er veldig mange. MEN vi i KK-redaksjonen har vært til stede på en rekke visninger og analysert kolleksjonene fra topp til tå, og dette er våre 6 favorittrender for våren og sommeren - som vi gjerne investerer i, og tar i bruk, allerede nå! 

LES OGSÅ: Ifølge stilikonet Camille Charrière er dette vårens it-farge!

«Jeg liker bare ting hvis de er rosa»

Er det en farge som har utmerket seg ekstra på en rekke visninger de siste sesongene er det rosa. Og vi snakker alle mulig nyanser! Alt fra babyrosa og skittenrosa til signalrosa og dyp fuschiarosa. Og for all del, er du ikke den typen som kjører på med rosa kåper og bukser, ikke dropp fargen av den grunn. Invester i et par sko, en veske eller kanskje bare et belte og sprit opp et sort antrekk. Superhot!

«Statement sleeves»

Er det et tilbehør du virkelig trenger denne våren er det et par statement ermer! Legg vekk øredobbene, beltene og resten av stæsjet og la ermene gjøre jobben enten det er snakk om store skuldre, «ruffles», en drøy sleng eller knyting. Er den i tillegg i rosa er du virkelig oppdatert med det hotteste plagget!

Stiltips! «Statement»-ermer kan lett ta mye oppmerksomhet, så kombiner dem med smale underdeler for en fin kontrast.

LES OGSÅ: Dette er vårens sminketrender

Hvite plagg med en vri

Hvitt slår aldri feil enten det er snakk om vår, sommer, høst eller vinter, men denne vår-og sommersesongen skal de hvite plaggene virkelig skille seg ut med en moderne vri! Kanskje er det en knyteskjorte, en lang skjortekjole, en hvit jeans med et annerledes snitt. Eller bare den hvite skjorten med en uforventet detalj. Let etter tidløse hvite plagg, og gjerne de som kan styles alene og sammen med andre plagg.

Den nye trench coaten

De fleste forbinder nok trench coaten med den klassiske varianten i beige som Burberry innførte, men når til og med dem velger å gå bort fra klassikeren slik vi kjenner den vet vi at det er alvor! Si hei til den nye trench coaten; med moderne snitt, høye krager og supervide belter. Den gamle favoritten har virkelig fått seg et «ansiktsløft» og vi elsker det! 

Stiltips! Se etter en trench som skiller seg ut med et annerledes snitt, en spennende detalj (som synlige knapper, kontrastkanter, en krager eller ingen krage) eller en sterk farge eller mønster.

Jumpsuits

Å nei da! Jumpsuiten har ikke tenkt seg noe sted enda, men nå tar den skrittet vekk fra dansegulvet og inn i hverdagslivet. Med ermer og uten, med glidelås eller knapper, i skinn eller denim, smal eller vid. It-jumpsuiten kommer med et utseende for enhver. Men vi holder likevel fingeren på den vide i skinn og den gode gamle «grilldressen» - i en oppdatert versjon selvsagt! 

LES OGSÅ: Holzweiler-designer Maria Skappel om vårens trender: Slik bør du style den enkle collegegenseren 

Opp i høyden 

Og sist, men ikke minst sko. Vi vet ikke helt hvor vi skal starte og hva vi skal velge (for ja, det er MYE fint som gjelder denne våren), men hvis det er en trend vi virkelig kommer til å satse på fremover, både av praktiske og stilmessige årsaker, er det «flatforms». Altså, flate sko med plattformsåle! Ikke bare er skotrenden superchic og passende til de fleste anledninger, den er også faktisk egnet til klimaet vårt! Den robuste og høye sålen holder både kulden og regnet unna og er lett å behandle dersom den skulle bli litt skitten. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer