Dolce&gabbana

Disse veskene kan bli årets mest trendy

Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Prada... Listen er lang - her er noen av høstens hotteste vesker!

TRENDVESKER: Vi har samlet sammen noen av veskene som skilte seg ut under moteukene for høsten 2016. Kanskje finner vi årets nye trendveske? Foto: Abaca
TRENDVESKER: Vi har samlet sammen noen av veskene som skilte seg ut under moteukene for høsten 2016. Kanskje finner vi årets nye trendveske? Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver eneste sesong får vi se de mest fantastiske veskene under de ulike moteukene. Noen av disse veskene skiller seg såpass ut, og blir det vi så fint kaller en «trendveske». Dette er veskene som blir blant de mest ettertraktede. Bloggerne er raskt ute med å låne dem etter visningene, mens mange av oss må vente helt til de kommer i butikk. Og kanskje til og med da blir det bare så vi holder oss til vindu-shopping. 

Veskene har jo som oftest en vanvittig høy pris. Og med en så høy pris, anerkjent designer og at den rett og slett er kul - er det ikke rart det blir en trendveske. Akkurat nå er det veskene fra Gucci og Chloé som er blant de mest populære, men etter å ha sett alle kolleksjonen fra moteukene som nettopp har vært - kan vi allerede nå spå hvilke vesker som vil bli store i høst. Sjekk ut bildekarusellen under og se om du finner deg en ny favoritt!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer