Briller

Disse vil vi bruke nå

La våren komme! Her er solbrillene vi sikler etter å flashe på nesetippen.

Foto: Produsentene
Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stikkord for vårens solbrilletrender er glamorøse ikoner, vintagestil og 80-tallet. Her går det i briller som får deg til å tenke på Malcolm X på talerstolen, Jackie Onassis i stripete bikini på den franske riviera og tv-serien «Charlie's Angels».Men også elektronikapunk, Duran Duran, safaribriller à la Dr. Livingstone og de mormor la igjen på fjellhytta på 60-tallet. Se video om vårens trender og bilder av favorittbrillene våre lenger ned i artikkelen.

Retrobølgen herjer

Gucci har dessuten latt seg inspirere av et silkeskjerf de spesialdesignet for Grace Kelly i 1966. Det italienske motehuset Bottega Veneta går på sin side for briller i rockabilly-stil som er som tatt rett ut av en amerikansk diner. Flere av brillene har unike delfinskårne fasonger med merkets signatur, den inngraverte sommerfuglen i bling bling, på stengene.Hos Christian Dior har de dessuten laget nye kopier av gamle slagere, og blant Ray Ban-brillene finner vi den gode gamle 50-tallskassikeren Clubmaster, som kommer i mange forskjellige farger.

Noe for deg? Sjekk ut våre favoritter her:

Smykket trend

I år skal du også kunne smykke deg med solbrillene til enhver anlending. Hos enkelte merker, som hos Tiffany’s & Co. og Italienske Bvlgari, er alt fra stenger til glass drysset med glitrende steiner eller krystaller.
 • Alt om vårens hit-briller her.
 • Perfekt for deg som vil pynte deg litt ekstra.

  FLERE TRENDER - SE VIDEO: Bli med kk.no på solbrillevisning for å sjekke ut flere solbrillenyheter og hva som gjelder i år.

  [obj:media:7440]

  Fargeeksplosjon

  Selv om vi så mye farger på solbrillene ifjor, har det tatt helt av i år. Nå skal vi ut i solen med lekne briller i petroleum, rosa, korall, grønt og blått på nesetippen.Les også:
 • Sjekk de nye hit-brillene
 • 20 uimotståelige solbriller
 • Noen av fargekombinasjonene kan minne litt om de gamle Millet-boblejakkene fra 80-tallet - andre igjen er mer som sukkertøy eller i turkist og rødt som på Martha og Aris bryllup.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.